Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Июль » 5 » Домашній хліб - Булочки бутербродні.
    10:04
    Домашній хліб - Булочки бутербродні.

    Інгредієнти

    Молоко - 1 стакан
    Вода-0. 5 склянки
    Дріжджі сухі - 1. 5 ст. ложки.
    Рослинна олія - 0. 5 склянки
    Цукровий пісок - 2 столові ложки.
    Борошно - від 3,5 склянок і вище.
    Щіпка солі.

    Спосіб приготування

    Пропоную варіант відмінних булочок!
    Смак нейтральний і підходить ця випічка для бутербродів і з м'ясом, і з джемом.
    Отже.
    Молоко і воду змішуємо, доводимо до легкої теплоти і у великій мисці домішувати дріжджі.
    Если підійдуть додаємо цукровий пісок, раст. олія, сіль, ретельно перемішуємо.
    Додаємо борошно та замішуємо тісто.
    Залишаємо піднятися на півгодини в теплому місці.
    Обмять і сформувати великі кульки.
    Накриваємо рушником на 10 хвилин.
    Випікати при 180 градусах 20-30 хвилин.
    Булочки виходять дуже смачні, пишні, м'якенькі!
    На фото № 7 дуже добре видно структура тесту.
    Випічка - красота!
    Приготуйте і Ви!
    Смачного!
    Категория: Випічка | Просмотров: 464 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0