Главная » 2009 Июль 5 » Домашній хліб - Булочки бутербродні.
10:04 Домашній хліб - Булочки бутербродні. | |
ІнгредієнтиМолоко - 1 стаканВода-0. 5 склянки Дріжджі сухі - 1. 5 ст. ложки. Рослинна олія - 0. 5 склянки Цукровий пісок - 2 столові ложки. Борошно - від 3,5 склянок і вище. Щіпка солі. Спосіб приготуванняПропоную варіант відмінних булочок!Смак нейтральний і підходить ця випічка для бутербродів і з м'ясом, і з джемом. Отже. Молоко і воду змішуємо, доводимо до легкої теплоти і у великій мисці домішувати дріжджі. Если підійдуть додаємо цукровий пісок, раст. олія, сіль, ретельно перемішуємо. Додаємо борошно та замішуємо тісто. Залишаємо піднятися на півгодини в теплому місці. Обмять і сформувати великі кульки. Накриваємо рушником на 10 хвилин. Випікати при 180 градусах 20-30 хвилин. Булочки виходять дуже смачні, пишні, м'якенькі! На фото № 7 дуже добре видно структура тесту. Випічка - красота! Приготуйте і Ви! Смачного! | |
|
Всего комментариев: 0 | |