Інгредієнти 300-400 гр. сиру,
250 гр. борошна,
1 яйце,
60 гр. цукру,
60-70 гр. густої сметани,
дрібка солі,
сода на кінчику ножа,
рослинна олія (для смаження)
Спосіб приготування Всі інгредієнти з'єднати і добре перемішати.
Посипати борошном стіл.
Сирну масу розділити на п'ять частин.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
462
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
20.06.2010
|
Інгредієнти сир 150г
раст масло 6 ст. ложек
1яйцо
сто г цукру
ванільний цукор
розпушувач
300 г борошна
Сирна маса скурагой 200 гр.
консервовані абрикоси
1 жовток
Спосіб приготування сир, масло, яйце, 50 звичайного і ванільний цукор смешать. Просеять борошно сразрихлітелем ізамесіть тісто.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
506
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.06.2010
|
Інгредієнти тісто
******
1 яйце
4 столові ложки сметани
2 столові ложки води
дрібка цукру
дрібка солі
борошно - скільки візьме (м'який заміс)
внутренность
********
300 гр. творога
яйце
кріп
0,5 чай. лож. солі
рослинна олія для смаження
Спосіб приготування змішати всі продукти для тіста і м'яко замісити.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
588
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.05.2010
|
Інгредієнти дріжджі 20 гр.,
борошно ок. 400 гр.,
кефір 250 гр.,
яйце,
масло вершкове. 50 гр.,
сіль 0,5 ч. л,
молоко 3-4 ст. л.,
насіння (очіщ. ) 1-2 ст. л.,
шинка сиров'ялена сто гр.,
жовток.
Спосіб приготування Пропоную спекти смачні булочки!
Розведемо дріжджі в молоці, додамо трохи цукру.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
476
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
|
Інгредієнти упаковка листкового тіста-500гр
сирокопчені бекон-50 гр
заморожений нарізаний шпинат-400гр (відтанути)
1 яйце
150 гр натертого сиру (будь-якого)
2 ст л натертого пармезану
1 червона солодка цибулина
50 гр кедрових горішків
яйце для змащування пиріжків
Спосіб приготування Кедрові горішки обсмажуємо на сухій сковорідці, бекон нарізаємо скибочками і теж обсмажуємо, в тій же сковороді пасеруємо тонко нарізану цибулю (якщо жиру від бекону недостатньо, додаємо оливкове масло).
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
370
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.05.2010
|
Інгредієнти Борошно 350-400 гр.
Дріжджі 20 гр.
Вершкове масло 50 гр.
Кефір 250 гр.
Молоко 4 ст/ложки.
Фісташки 2 ст/ложки.
Курка відварна сто-150 гр.
Яйце 1 шт. і 1 жовток.
Сіль 0,5 ч/ложки.
Щіпка цукру.
Спосіб приготування Змішати дріжджі з молоком і цукром.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
424
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
15.04.2010
|
Інгредієнти дріжджове тісто 800 г
філе будь-який морський жирної риби 500-600 г
цибуля зелена по-смаку
сіль, перець за смаком-
олія рослинна
Спосіб приготування Цибулю миємо, дрібно ріжемо і пасеруємо в невеликій кількості рослинного масла. Так він збереже свій колір.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
494
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.01.2010
|
Інгредієнти для тіста:
250гр. кефіра,
20 гр. свежіх дріжджів,
1 ч. л. цукру,
сіль,
50 гр. молока,
1 яйце,
80 гр. слів. масла,
борошно ок. 500 гр. (може трохи більше)
----------------------------------------
для внутренности:
500 гр. фарша (50/50 свинячий та яловичий),
2 великі цибулини,
2 ст.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
402
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
11.11.2009
| |