Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випечка
    Інгредієнти 300-400 гр. сиру, 250 гр. борошна, 1 яйце, 60 гр. цукру, 60-70 гр. густої сметани, дрібка солі, сода на кінчику ножа, рослинна олія (для смаження) Спосіб приготування Всі інгредієнти з'єднати і добре перемішати. Посипати борошном стіл. Сирну масу розділити на п'ять частин.
    Категория: Випечка | Просмотров: 462 | Добавил: therrint | Дата: 20.06.2010

    Інгредієнти сир 150г раст масло 6 ст. ложек 1яйцо сто г цукру ванільний цукор розпушувач 300 г борошна Сирна маса скурагой 200 гр. консервовані абрикоси 1 жовток Спосіб приготування сир, масло, яйце, 50 звичайного і ванільний цукор смешать. Просеять борошно сразрихлітелем ізамесіть тісто.
    Категория: Випечка | Просмотров: 506 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти тісто ****** 1 яйце 4 столові ложки сметани 2 столові ложки води дрібка цукру дрібка солі борошно - скільки візьме (м'який заміс) внутренность ******** 300 гр. творога яйце кріп 0,5 чай. лож. солі рослинна олія для смаження Спосіб приготування змішати всі продукти для тіста і м'яко замісити.
    Категория: Випечка | Просмотров: 588 | Добавил: therrint | Дата: 27.05.2010

    Інгредієнти дріжджі 20 гр., борошно ок. 400 гр., кефір 250 гр., яйце, масло вершкове. 50 гр., сіль 0,5 ч. л, молоко 3-4 ст. л., насіння (очіщ. ) 1-2 ст. л., шинка сиров'ялена сто гр., жовток. Спосіб приготування Пропоную спекти смачні булочки! Розведемо дріжджі в молоці, додамо трохи цукру.
    Категория: Випечка | Просмотров: 476 | Добавил: therrint | Дата: 05.05.2010

    Інгредієнти упаковка листкового тіста-500гр сирокопчені бекон-50 гр заморожений нарізаний шпинат-400гр (відтанути) 1 яйце 150 гр натертого сиру (будь-якого) 2 ст л натертого пармезану 1 червона солодка цибулина 50 гр кедрових горішків яйце для змащування пиріжків Спосіб приготування Кедрові горішки обсмажуємо на сухій сковорідці, бекон нарізаємо скибочками і теж обсмажуємо, в тій же сковороді пасеруємо тонко нарізану цибулю (якщо жиру від бекону недостатньо, додаємо оливкове масло).
    Категория: Випечка | Просмотров: 370 | Добавил: therrint | Дата: 01.05.2010

    Інгредієнти Борошно 350-400 гр. Дріжджі 20 гр. Вершкове масло 50 гр. Кефір 250 гр. Молоко 4 ст/ложки. Фісташки 2 ст/ложки. Курка відварна сто-150 гр. Яйце 1 шт. і 1 жовток. Сіль 0,5 ч/ложки. Щіпка цукру. Спосіб приготування Змішати дріжджі з молоком і цукром.
    Категория: Випечка | Просмотров: 424 | Добавил: therrint | Дата: 15.04.2010

    Інгредієнти дріжджове тісто 800 г філе будь-який морський жирної риби 500-600 г цибуля зелена по-смаку сіль, перець за смаком- олія рослинна Спосіб приготування Цибулю миємо, дрібно ріжемо і пасеруємо в невеликій кількості рослинного масла. Так він збереже свій колір.
    Категория: Випечка | Просмотров: 494 | Добавил: therrint | Дата: 16.01.2010

    Інгредієнти для тіста: 250гр. кефіра, 20 гр. свежіх дріжджів, 1 ч. л. цукру, сіль, 50 гр. молока, 1 яйце, 80 гр. слів. масла, борошно ок. 500 гр. (може трохи більше) ---------------------------------------- для внутренности: 500 гр. фарша (50/50 свинячий та яловичий), 2 великі цибулини, 2 ст.
    Категория: Випечка | Просмотров: 402 | Добавил: therrint | Дата: 11.11.2009