Главная » 2010 Май 1 » пиріжки з беконом, шпинатом і кедровими горішками
19:19 пиріжки з беконом, шпинатом і кедровими горішками | |
Інгредієнтиупаковка листкового тіста-500грсирокопчені бекон-50 гр заморожений нарізаний шпинат-400гр (відтанути) 1 яйце 150 гр натертого сиру (будь-якого) 2 ст л натертого пармезану 1 червона солодка цибулина 50 гр кедрових горішків яйце для змащування пиріжків Спосіб приготуванняКедрові горішки обсмажуємо на сухій сковорідці, бекон нарізаємо скибочками і теж обсмажуємо, в тій же сковороді пасеруємо тонко нарізану цибулю (якщо жиру від бекону недостатньо, додаємо оливкове масло).Шпинат дуже добре віджимати, змішуємо з сирами, беконом, горішками, цибулею і сирим яйцем, перчимо і солимо до смаку. Розгортає тісто, формуємо пиріжки, змащуємо збитим яйцем і випікаємо. Смачного! Про рецептіБільше ледачий варіант-не морочитися пиріжками, а зробити один большой. Бекон можна не іспользовать. Вместо замороженого шпинату можна використовувати свіжий, попередньо злегка забланшіровав. Пірог дуже ситний і смачний | |
|
Всего комментариев: 0 | |