Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 1 » пиріжки з беконом, шпинатом і кедровими горішками
    19:19
    пиріжки з беконом, шпинатом і кедровими горішками

    Інгредієнти

    упаковка листкового тіста-500гр
    сирокопчені бекон-50 гр
    заморожений нарізаний шпинат-400гр (відтанути)
    1 яйце
    150 гр натертого сиру (будь-якого)
    2 ст л натертого пармезану
    1 червона солодка цибулина
    50 гр кедрових горішків
    яйце для змащування пиріжків

    Спосіб приготування

    Кедрові горішки обсмажуємо на сухій сковорідці, бекон нарізаємо скибочками і теж обсмажуємо, в тій же сковороді пасеруємо тонко нарізану цибулю (якщо жиру від бекону недостатньо, додаємо оливкове масло).
    Шпинат дуже добре віджимати, змішуємо з сирами, беконом, горішками, цибулею і сирим яйцем, перчимо і солимо до смаку.
    Розгортає тісто, формуємо пиріжки, змащуємо збитим яйцем і випікаємо.
    Смачного!

    Про рецепті

    Більше ледачий варіант-не морочитися пиріжками, а зробити один большой. Бекон можна не іспользовать. Вместо замороженого шпинату можна використовувати свіжий, попередньо злегка забланшіровав. Пірог дуже ситний і смачний
    Категория: Випечка | Просмотров: 372 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0