Ингридиенты на 6 штук:
500 гр. смешанного мясного фарша (говядина и свинина)
300 гр. фарша из куриных грудок
50 гр. сливочного масла
2 зубчика чеснока
1 средняя луковица
2 яйца
6 шт. грибов (целых)
половина батона белого хлеба
150 мл. молока
200 мл. 10% сливок
перец,соль
майонез
50 гр.
|
Інгредієнти Тісто:
200 гр вершкового маргарину
сто гр цукру
4 жовтки
1 ст. л. розпушувача
600 гр борошна
Все інше:
4 білка
150 гр цукру
150-200 яблучного варення, а вообщето будь-яке улюблене
можна 2 ч. л. какао (але можна і без)
Спосіб приготування Маргарин кімнатної температури розтерти з жовтками, цукром, додати просіяної борошна і розпушувача, руками замісити тісто, розділити його на дві рівні частини, в одну можна з борошном покласти пару ложок какао або трохи розтопленого шоколаду.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
455
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
сто гр вершкового масла
2 ст. ложки сметани
пів склянки цукру
розпушувач
борошно - приблизно з склянки
Для крему:
Половина пакетика крему без варіння (у мене Откер ванільний)
сто гр прохладного молока
50 гр цукру
2 ст. ложки Чінзано (можна десертного вина)
6 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
435
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Інгредієнти Тісто: 200гр-маргарину, 1сткн-цукру, 4 яйця, 200гр-сметани, цедра лимона, украпітель смаку (лимон), ванілін, дрібка солі, розпушувач-1 пакетік. Муку-додаємо до отримання Пластелиновая маси. (700г-приблизно) Крем: 2стакн-молока, 2 ст/л-борошна, 1сткн-цукру, 2ст/л-какао,1-жовток (сирий), 100гр-маргарину (розм'якшення), ванілін.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
446
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Ингридиенты Тесто:
1 крупное яйцо
170 гр муки
2 ст.л. воды
чуть соли
Начинка:
смесь овощей замороженная или свежие овощи (у меня болгарский перец, цукини, помидор, лук-порей, фасоль стручковая)- 450 грамм
сыр тертый твердый - 150 грамм
панировочные сухари - 2 ст.
|
Інгредієнти Для тіста:
3 яйця
200 г. цукру
1 п. ванільного цукру
200 мл соняшникової олії
500 г. борошна
Цедра 1-го лимона
1 п. розпушувача
Крем:
150 р. вершкового масла
5 ст. ложок цукрової пудри
1 п. ванільного цукру
1 -2 ст. ложки рому
Для прикраси:
Цукор
Харчовий барвник.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
555
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Ингридиенты 3-4 средние картофелины
200 г грибов на ваш выбор (Я беру маслята, подберезовики и шампиньоны)
30 г сливочного масла
50 г муки
1 ч.л. крахмала(можно из без него)
200 мл сливок/ можно молока
1/2 луковицы
сушенная зелень
чеснок
перец
соль
150 г вашего любимого сыра
Способ приготовления картошку мелко режем кубиками и ставим варить.
|
Інгредієнти Бісквіт: 4яйца, 250 г цукру, 250 г борошна. Крем: 40г желатину, 1ст (200) молока, 300 г слив масла, 400 г цукру, 10 яєць, 1 ст л борошна, 2 п ванілі. Глазур: 400 г вершків 35%, 400 г шоколаду (чорного), 25г слив масла.
Спосіб приготування 1) Яйця збити з цукром в пишну масу, додаємо просіяне борошно, і все добре перемішуємо.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
500
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Сожжены в результате какой-то разборки, подсказали мне местные.Анатолий ПЕРСИН Владимирскими проселками Владимира Солоухина Судьба послала мне две встречи с писателем Владимиров Алексеевичем Солоухиным. Незадолго до его смерти в ЦДЛ открылась выставка какого-то художника. На нее меня пригласил мой друг Петр Кобликов. Там среди других писателей был и Владимир Солоухин. А за долго до этого дня у меня была первая встреча с писателем, причем в достаточно неординарной ситуации. В начале 1970-х гг. я служил в армии. Часть наша находилась недалеко от старинного подмосковного города Звенигорода. В один из воскресных дней нам армейское начальство объявило, что в клубе части будет встреча с писателем. Каково же было мое удивление, перешедшее в радость, когда вскоре я увидел там самого Солоухина. Лучшего подарка мне, тогда молодому солдату, и придумать было нельзя.
Категория:
Новости
|
Просмотров:
338
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Інгредієнти 250 гр борошна
150 мл мінеральної води з газом (можливо трохи менше)
2 ст л песто
2 зубчики часнику
1 ч л цукру
1/2 ч л солі
5 гр сухих дріжджів
1 ст л оливкової олії
1 ч л суміші прованських травок
Спосіб приготування Розводимо дріжджі в теплій воді з цукром і невеликою кількістю борошна, даємо настоятися 10 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
483
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
| |