Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 03
    Інгредієнти 3 яйця; 1 склянка цукру; 1 склянка молочка; 2-3 склянки борошна; розпушувач; ванілін; сто гр. розтопленого вершкового масла; тонке сухе печиво; персики; сік половини лимона і цедра. цукрова пудра. Спосіб приготування збила яєчка з цукром, маса вийшла бурштинова, поступово влила молоко.
    Категория: Випічка | Просмотров: 316 | Добавил: therrint | Дата: 03.05.2010

    Інгредієнти Фарш 85, сало курдючне 10, борошно 50, вода для тестування 20. Спосіб приготування З крутого прісного тесту розгортають коржі. На середину кожної кладуть фарш, приготований, як для манто, шматочок курдючного сала і защипують краї тіста, надаючи виробу форму трикутника.
    Категория: Випічка | Просмотров: 417 | Добавил: therrint | Дата: 03.05.2010