Главная » 2010 Май 3 » Персик та печенюжка вийшов пиріжок (Сладкіш з Парасковії)
18:57 Персик та печенюжка вийшов пиріжок (Сладкіш з Парасковії) | |
Інгредієнти3 яйця;1 склянка цукру; 1 склянка молочка; 2-3 склянки борошна; розпушувач; ванілін; сто гр. розтопленого вершкового масла; тонке сухе печиво; персики; сік половини лимона і цедра. цукрова пудра. Спосіб приготуваннязбила яєчка з цукром, маса вийшла бурштинова, поступово влила молоко. Дабавіла борошно, в яку попередньо відправила розпушувач, ванілін і лимонну цедру.Добре розмішати і влила вершкове масло. Кількість борошна залежить від консистенції тесту, вона повинна бути густіше, ніж тісто для кексу і в останню чергу додала лимонний сік. На тісто зверху почала укладати сухе тоненьке печиво, а на нього шматочки персиків, я їх чистила і вони не зовсім рівненькі, але смак від цього не змінюється. Печенюжкі вбирають персиковий сік, тісто пропікається добре, в ньому немає мокрих місць, як це частенько виходить при соковитих плодах - я для цього використовую печиво. Випікати при температурі 190-200 градусів, визначаю готовність за виглядом і сірником. Вранці посипала цукровою пудрою і ранкове кави було дуже затишним. Ось така проста персикова історія. Всіх вам благ. Про рецептіМаленькі, дуже солодкі і ароматні персики, вони не можуть довго лежати, навіть від дотику одразу темніють - мені їх отдала сусідка по дачі. Пошевелила Мозгами і зробила пиріжок - знаючи, що на другий день я вже їх викину, робила пізно ввечері, знімки вийшли не дуже какіе. Осень, але у нас ще літо, Так не хочеться розлучатися з літом, базари в'глядіт потресающе прекрасно - все багри яка нам подарувала природа. Так виглядає "Жіночі Пазар" в центрі Софії. Гарні плоди землі та овочі. На фоні всієї цієї краси завативает дух від аромату яблук та дині, винограду і груш. Усім бажаю багато радості, здоров'я і чудового настрою. | |
|
Всего комментариев: 0 | |