Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 3 » Персик та печенюжка вийшов пиріжок (Сладкіш з Парасковії)
    18:57
    Персик та печенюжка вийшов пиріжок (Сладкіш з Парасковії)

    Інгредієнти

    3 яйця;
    1 склянка цукру;
    1 склянка молочка;
    2-3 склянки борошна;
    розпушувач;
    ванілін;
    сто гр. розтопленого вершкового масла;
    тонке сухе печиво;
    персики;
    сік половини лимона і цедра.
    цукрова пудра.

    Спосіб приготування

    збила яєчка з цукром, маса вийшла бурштинова, поступово влила молоко. Дабавіла борошно, в яку попередньо відправила розпушувач, ванілін і лимонну цедру.
    Добре розмішати і влила вершкове масло.
    Кількість борошна залежить від консистенції тесту, вона повинна бути густіше, ніж тісто для кексу і в останню чергу додала лимонний сік.
    На тісто зверху почала укладати сухе тоненьке печиво, а на нього шматочки персиків, я їх чистила і вони не зовсім рівненькі, але смак від цього не змінюється.
    Печенюжкі вбирають персиковий сік, тісто пропікається добре, в ньому немає мокрих місць, як це частенько виходить при соковитих плодах - я для цього використовую печиво.
    Випікати при температурі 190-200 градусів, визначаю готовність за виглядом і сірником.
    Вранці посипала цукровою пудрою і ранкове кави було дуже затишним.
    Ось така проста персикова історія. Всіх вам благ.

    Про рецепті

    Маленькі, дуже солодкі і ароматні персики, вони не можуть довго лежати, навіть від дотику одразу темніють - мені їх отдала сусідка по дачі. Пошевелила Мозгами і зробила пиріжок - знаючи, що на другий день я вже їх викину, робила пізно ввечері, знімки вийшли не дуже какіе. Осень, але у нас ще літо, Так не хочеться розлучатися з літом, базари в'глядіт потресающе прекрасно - все багри яка нам подарувала природа. Так виглядає "Жіночі Пазар" в центрі Софії. Гарні плоди землі та овочі. На фоні всієї цієї краси завативает дух від аромату яблук та дині, винограду і груш. Усім бажаю багато радості, здоров'я і чудового настрою.
    Категория: Випічка | Просмотров: 316 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0