Інгредієнти Борошно 720, масло бавовняне 150, дріжджі 30.
Спосіб приготування Дріжджове тісто розкочують в пласт завтовшки 5 мм, нарізають смуги шириною 45 мм, а з них - печиво у формі ромбів. Бавовняному обсмажують в маслі, як хмиз.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
387
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
02.05.2010
|
Ингридиенты 1кг свинины
приправа к мясу
2-3 зуб.часнока,соль,красный,чёрный перец,2головки лука
0.5 стак.растительного масла
100гр вишнёвого сока либо сиропа
2-3 ст л сметаны
0.5 л светлого пива
Метод приготовления Свинину нарежьте кусками приблизительно 4 на 4см.
|
Інгредієнти Тісто 60, соус білий 50, сир вершковий 30, яйце 1/2 шт., масло рослинне 10, сухарі 10, соус томатний 50, сік лимонний 6, цукор 5.
Спосіб приготування Дуже густий білий соус в полутеплом стані змішують з вершковим сиром (Типа "Янтаря", "Віоли"), солять, перчать і скачують з цієї суміші кульки, а потім надають їм форму сигари.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
405
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
02.05.2010
| |