Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 02
    Інгредієнти Борошно 720, масло бавовняне 150, дріжджі 30. Спосіб приготування Дріжджове тісто розкочують в пласт завтовшки 5 мм, нарізають смуги шириною 45 мм, а з них - печиво у формі ромбів. Бавовняному обсмажують в маслі, як хмиз.
    Категория: Випічка | Просмотров: 387 | Добавил: therrint | Дата: 02.05.2010

    Ингридиенты 1кг свинины приправа к мясу 2-3 зуб.часнока,соль,красный,чёрный перец,2головки лука 0.5 стак.растительного масла 100гр вишнёвого сока либо сиропа 2-3 ст л сметаны 0.5 л светлого пива Метод приготовления Свинину нарежьте кусками приблизительно 4 на 4см.
    Категория: Главные блюда | Просмотров: 378 | Добавил: therrint | Дата: 02.05.2010

    Інгредієнти Тісто 60, соус білий 50, сир вершковий 30, яйце 1/2 шт., масло рослинне 10, сухарі 10, соус томатний 50, сік лимонний 6, цукор 5. Спосіб приготування Дуже густий білий соус в полутеплом стані змішують з вершковим сиром (Типа "Янтаря", "Віоли"), солять, перчать і скачують з цієї суміші кульки, а потім надають їм форму сигари.
    Категория: Випічка | Просмотров: 405 | Добавил: therrint | Дата: 02.05.2010