Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 05
    Інгредієнти ТІСТО: Яйця - 3 шт Вершкове масло - сто гр Цукор - сто гр Борошно - 250 гр Мелена мигдаль - 50 гр Розпушувач тесту - 1 ч. л. Ванілін ВНУТРЕННОСТЬ: Вершкове масло - 30 гр Карічневий цукор - сто гр Консервовані ананаси/кільця/- 8 шт Спосіб приготування Відокремити жовтки від білків.
    Категория: Випічка | Просмотров: 472 | Добавил: therrint | Дата: 05.05.2010

    Інгредієнти для тіста: маргарин-125 гр 1 жовток 1 ст л сметани 1 ст л цукру 1 склянка борошна для внутренности: 1 склянка агрусу 200 гр сиру сто мл вершків 2-3 ст л цукру Спосіб приготування Маргарин, борошно та цукор у комбайні або процесорі з насадкою-ніж змелюєте в крихту, 3 ст л відкладаємо, в решту додаємо сметану і жовток, швидко замішуємо тісто, викладаємо їм дно рознімної форми діаметром 24 см, формуючи небольшой бортик, наколює виделкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 760 | Добавил: therrint | Дата: 05.05.2010

    Інгредієнти пісочне печиво-200гр масло вершкове-90гр груші-400гр сік лимона-2ст. л. крем-чіз-300гр яйця-3шт сметана 20%-100гр цукрова пудра-50гр розпушувач-1ч. л. крохмаль кукурудзяний-2ст. л. З гори! коричневий цукор-1ст. л. Спосіб приготування подрібніть в блендері печиво в крихту, додати м'яке масло і з'єднати руками до однорідності.
    Категория: Випічка | Просмотров: 700 | Добавил: therrint | Дата: 05.05.2010

    Інгредієнти 2 яйця 1,5 склянки цукру 5 ст. ложек сметани 200 гр. растопленного маргарину 2 столові ложки меду дрібка солі 1 ч. л. гаш. соди 3 склянки пластівців "Геркулес" 3 склянки борошна рослинна олія Спосіб приготування Яйця, цукор, сметану, маргарин, мед, пластівці, сіль, борошно з'єднати і добре перемешать.
    Категория: Випічка | Просмотров: 543 | Добавил: therrint | Дата: 05.05.2010

    Інгредієнти дріжджі 20 гр., борошно ок. 400 гр., кефір 250 гр., яйце, масло вершкове. 50 гр., сіль 0,5 ч. л, молоко 3-4 ст. л., насіння (очіщ. ) 1-2 ст. л., шинка сиров'ялена сто гр., жовток. Спосіб приготування Пропоную спекти смачні булочки! Розведемо дріжджі в молоці, додамо трохи цукру.
    Категория: Випечка | Просмотров: 477 | Добавил: therrint | Дата: 05.05.2010

    Інгредієнти Для тесту: борошно 415, цукор 40, маргарин 45, меланж 50, вода 110, сіль 7; для внутренности: огірки солоні 450, цибуля ріпчаста сто, масло вершкове 75. Спосіб приготування Дріжджове тісто розкочують в тонкі коржі, на середину кладуть начинку. Тісто защипують, надаючи виробам форму півмісяця.
    Категория: Випічка | Просмотров: 440 | Добавил: therrint | Дата: 05.05.2010