Інгредієнти ТІСТО: Яйця - 3 шт
Вершкове масло - сто гр
Цукор - сто гр
Борошно - 250 гр
Мелена мигдаль - 50 гр
Розпушувач тесту - 1 ч. л.
Ванілін
ВНУТРЕННОСТЬ: Вершкове масло - 30 гр
Карічневий цукор - сто гр
Консервовані ананаси/кільця/- 8 шт
Спосіб приготування Відокремити жовтки від білків.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
472
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
|
Інгредієнти для тіста: маргарин-125 гр
1 жовток
1 ст л сметани
1 ст л цукру
1 склянка борошна
для внутренности: 1 склянка агрусу
200 гр сиру
сто мл вершків
2-3 ст л цукру
Спосіб приготування Маргарин, борошно та цукор у комбайні або процесорі з насадкою-ніж змелюєте в крихту, 3 ст л відкладаємо, в решту додаємо сметану і жовток, швидко замішуємо тісто, викладаємо їм дно рознімної форми діаметром 24 см, формуючи небольшой бортик, наколює виделкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
760
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
|
Інгредієнти пісочне печиво-200гр
масло вершкове-90гр
груші-400гр
сік лимона-2ст. л.
крем-чіз-300гр
яйця-3шт
сметана 20%-100гр
цукрова пудра-50гр
розпушувач-1ч. л.
крохмаль кукурудзяний-2ст. л. З гори!
коричневий цукор-1ст. л.
Спосіб приготування подрібніть в блендері печиво в крихту, додати м'яке масло і з'єднати руками до однорідності.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
700
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
|
Інгредієнти 2 яйця
1,5 склянки цукру
5 ст. ложек сметани
200 гр. растопленного маргарину
2 столові ложки меду
дрібка солі
1 ч. л. гаш. соди
3 склянки пластівців "Геркулес"
3 склянки борошна
рослинна олія
Спосіб приготування Яйця, цукор, сметану, маргарин, мед, пластівці, сіль, борошно з'єднати і добре перемешать.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
543
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
|
Інгредієнти дріжджі 20 гр.,
борошно ок. 400 гр.,
кефір 250 гр.,
яйце,
масло вершкове. 50 гр.,
сіль 0,5 ч. л,
молоко 3-4 ст. л.,
насіння (очіщ. ) 1-2 ст. л.,
шинка сиров'ялена сто гр.,
жовток.
Спосіб приготування Пропоную спекти смачні булочки!
Розведемо дріжджі в молоці, додамо трохи цукру.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
477
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
|
Інгредієнти Для тесту: борошно 415, цукор 40, маргарин 45, меланж 50, вода 110, сіль 7; для внутренности: огірки солоні 450, цибуля ріпчаста сто, масло вершкове 75.
Спосіб приготування Дріжджове тісто розкочують в тонкі коржі, на середину кладуть начинку. Тісто защипують, надаючи виробам форму півмісяця.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
440
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
| |