Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 5 » Ананасовий пиріг
    20:08
    Ананасовий пиріг

    Інгредієнти

    ТІСТО: Яйця - 3 шт
    Вершкове масло - сто гр
    Цукор - сто гр
    Борошно - 250 гр
    Мелена мигдаль - 50 гр
    Розпушувач тесту - 1 ч. л.
    Ванілін
    ВНУТРЕННОСТЬ: Вершкове масло - 30 гр
    Карічневий цукор - сто гр
    Консервовані ананаси/кільця/- 8 шт

    Спосіб приготування

    Відокремити жовтки від білків. Змішати жовтки з маслом, цукром і ваніллю.
    Змішати борошно, мигдаль, розпушувач і перемішати з вершково-яєчної масою. Збити білки і змішати з тістом.
    Вистелити роз'ємну форму/26 см/папером для випічки. Намазати дно форми товстим шаром вершкового масла.
    Рівномірно посипати коричневим цукровим піском. Розкласти на ньому кільця ананаса, зверху викласти тісто і розрівняти його.
    Випікати близько 40 хвилин при 170 ".
    Если пиріг злегка охолоне його необхідно перевернути на блюдо.

    Про рецепті

    Що б тісто було легше розподіляти за формою, руки рекомендую змочити водой. В оригінальному рецепті йшов мигдалевий горіх, але так само непоганий і грецький, і арахіс.
    Категория: Випічка | Просмотров: 473 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0