Главная » 2010 Май 5 » Ананасовий пиріг
20:08 Ананасовий пиріг | |
ІнгредієнтиТІСТО: Яйця - 3 штВершкове масло - сто гр Цукор - сто гр Борошно - 250 гр Мелена мигдаль - 50 гр Розпушувач тесту - 1 ч. л. Ванілін ВНУТРЕННОСТЬ: Вершкове масло - 30 гр Карічневий цукор - сто гр Консервовані ананаси/кільця/- 8 шт Спосіб приготуванняВідокремити жовтки від білків. Змішати жовтки з маслом, цукром і ваніллю.Змішати борошно, мигдаль, розпушувач і перемішати з вершково-яєчної масою. Збити білки і змішати з тістом. Вистелити роз'ємну форму/26 см/папером для випічки. Намазати дно форми товстим шаром вершкового масла. Рівномірно посипати коричневим цукровим піском. Розкласти на ньому кільця ананаса, зверху викласти тісто і розрівняти його. Випікати близько 40 хвилин при 170 ". Если пиріг злегка охолоне його необхідно перевернути на блюдо. Про рецептіЩо б тісто було легше розподіляти за формою, руки рекомендую змочити водой. В оригінальному рецепті йшов мигдалевий горіх, але так само непоганий і грецький, і арахіс. | |
|
Всего комментариев: 0 | |