Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 30
    Інгредієнти Для тіста: 4 жовтки, 2 столові ложки води, 150г маргарину, 150г цукру, 1 чайна ложка розпушувача, 250г борошна. Для внутренности: свіжозаморожені ягоди чорної смородини і ожини, приблизно по 200г. Для безе: 4 білки, 1 склянка цукру, 1/2 склянки води. Спосіб приготування З перерахованих продуктів пісочне замісити тісто.
    Категория: Випічка | Просмотров: 370 | Добавил: therrint | Дата: 30.05.2010

    Інгредієнти Для тіста: 1. 2 яйця, 2. стакан сах. піску, 3. стакан кефіру, 4. стакан варення (чорна смородина або зливу без кісточок), 5. 1 столова ложка соди, 6. 2,5 склянки борошна, (на три коржі). На крем: 1. 500гр густої сметани, 2. 1 склянка піску.
    Категория: Випічка | Просмотров: 960 | Добавил: therrint | Дата: 30.05.2010

    Ингридиенты 200 г кальмаров, 150 г свинины, сто г корневого сельдерея, 15 г репчатого лука, 1 г молотого имбиря, 20 г коньяка (либо рисового вина), соль, соевый соус, куриный жир, куриный бульон, крахмал. (на 1 порцию) Метод приготовления Нарезать кальмары ломтиками, ошпарить куриным бульоном.
    Категория: Главные блюда | Просмотров: 398 | Добавил: therrint | Дата: 30.05.2010

    Інгредієнти 60мл-рослинного масла 60гр-маргарину 180гр-цукру 2яйца 60мл-молока 200гр-борошна 1ч. л. соди 3ч. л какао 1 невеликий кабачок шоколадна стружка для обсипання Спосіб приготування Сахар, маргарин і раст. масло збити в міске. Добавіть збиті яйца.
    Категория: Випічка | Просмотров: 481 | Добавил: therrint | Дата: 30.05.2010