Інгредієнти Для тіста: 4 жовтки, 2 столові ложки води, 150г маргарину, 150г цукру, 1 чайна ложка розпушувача, 250г борошна.
Для внутренности: свіжозаморожені ягоди чорної смородини і ожини, приблизно по 200г.
Для безе: 4 білки, 1 склянка цукру, 1/2 склянки води.
Спосіб приготування З перерахованих продуктів пісочне замісити тісто.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
370
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.05.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
1. 2 яйця,
2. стакан сах. піску,
3. стакан кефіру,
4. стакан варення (чорна смородина або зливу без кісточок),
5. 1 столова ложка соди,
6. 2,5 склянки борошна, (на три коржі).
На крем:
1. 500гр густої сметани,
2. 1 склянка піску.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
960
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.05.2010
|
Ингридиенты 200 г кальмаров, 150 г свинины, сто г корневого сельдерея, 15 г репчатого лука, 1 г молотого имбиря, 20 г коньяка (либо рисового вина), соль, соевый соус, куриный жир, куриный бульон, крахмал.
(на 1 порцию)
Метод приготовления Нарезать кальмары ломтиками, ошпарить куриным бульоном.
|
Інгредієнти 60мл-рослинного масла
60гр-маргарину
180гр-цукру
2яйца
60мл-молока
200гр-борошна
1ч. л. соди
3ч. л какао
1 невеликий кабачок
шоколадна стружка для обсипання
Спосіб приготування Сахар, маргарин і раст. масло збити в міске. Добавіть збиті яйца.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
481
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.05.2010
| |