Главная » 2010 Май 30 » Торт трухлявий пень
18:50 Торт трухлявий пень | |
ІнгредієнтиДля тіста:1. 2 яйця, 2. стакан сах. піску, 3. стакан кефіру, 4. стакан варення (чорна смородина або зливу без кісточок), 5. 1 столова ложка соди, 6. 2,5 склянки борошна, (на три коржі). На крем: 1. 500гр густої сметани, 2. 1 склянка піску. Спосіб приготуванняМені торт дуже сподобався, та й усім кому пощаслівілось його спробувати!!Яйця збити зі склянкою піску, додати кефір і варення, столову ложку соди, перемішувати постійно. Обсяг тесту збільшиться. Потім всипати борошно. Перемішати. Тісто вийде як густа сметана. Розділити на 3 частини і випікати. Не бійтеся кольору тесту, (він злегка болотний:)) - але ж на те він і трухлявий пень. Крем: сметану збити з цукром. Промазати коржі. Про рецептіЯ цукру поклала половину - і на мою більше не треба - але це на любителя! Варення я брала з чорної смородини, сливи поки не пробувала, але напевно теж смачно І взагалі торт всім сподобався. В розрізі колір теж цікавий Тут на сайті є ще два подібних рецепта, тому що в мене не вийшло додати свій рецепт як варіант - то даю ссылочки: http://koolinar. ru/recipe/view/19015http://koolinar. ru/recipe/view/6486 | |
|
Всего комментариев: 0 | |