Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 30 » Торт трухлявий пень
    18:50
    Торт трухлявий пень

    Інгредієнти

    Для тіста:
    1. 2 яйця,
    2. стакан сах. піску,
    3. стакан кефіру,
    4. стакан варення (чорна смородина або зливу без кісточок),
    5. 1 столова ложка соди,
    6. 2,5 склянки борошна, (на три коржі).
    На крем:
    1. 500гр густої сметани,
    2. 1 склянка піску.

    Спосіб приготування

    Мені торт дуже сподобався, та й усім кому пощаслівілось його спробувати!!
    Яйця збити зі склянкою піску, додати кефір і варення, столову ложку соди, перемішувати постійно.
    Обсяг тесту збільшиться.
    Потім всипати борошно. Перемішати.
    Тісто вийде як густа сметана.
    Розділити на 3 частини і випікати.
    Не бійтеся кольору тесту,
    (він злегка болотний:)) - але ж на те він і трухлявий пень.
    Крем: сметану збити з цукром. Промазати коржі.

    Про рецепті

    Я цукру поклала половину - і на мою більше не треба - але це на любителя! Варення я брала з чорної смородини, сливи поки не пробувала, але напевно теж смачно І взагалі торт всім сподобався. В розрізі колір теж цікавий Тут на сайті є ще два подібних рецепта, тому що в мене не вийшло додати свій рецепт як варіант - то даю ссылочки: http://koolinar. ru/recipe/view/19015http://koolinar. ru/recipe/view/6486
    Категория: Випічка | Просмотров: 961 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0