Інгредієнти 200 гр. твердого маргарину
0,5 склянки цукру
5 жовтків
0,5 ч. ложки соди
3 склянки борошна
Крем:
5 білків
1 склянка цукру
1 стакан горіхів (краще волоських)
1,5 склянки варення (краще зі смородини)
Спосіб приготування Маргарин розтопити
Всипати в нього 0,5 склянки цукру
Туди ж 5 жовтків і соду
Додати борошна, замісити в мисці, (тісто типу пісочного)
Натерти на лист на крупній тертці 1/2 частина тесту
Крем:
Збити в міцну піну білки (щоб вони добре збили-білки повинні бути холодними, і в них не повинно потрапити ні крапельки води і ні крапельки жовтка)
У міру збивання додавати цукор
Потім акуратно ввести варення і горіхи
Викласти на тісто крем
Натерти зверху частину тесту
Випекти в духовці
Розрізати на ромби (пиріг повинен бути остившім)
Приємного вам усім, дорогі кулінари!
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
384
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
19.05.2010
|