Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 19
    Інгредієнти Для бісквіту: 4 великих добірних яйця, 250 г цукру, 250 г м'якого сиру, 300 г борошна, 1 чайна ложка розпушувача для тіста. Для внутренности: 300-350г червоної смородини, 400-450г цукру, 250 г м'якого сиру, 2 столові ложки борошна. Спосіб приготування Спочатку підготуємо смородину.
    Категория: Випічка | Просмотров: 449 | Добавил: therrint | Дата: 19.05.2010

    Інгредієнти 200 гр. твердого маргарину 0,5 склянки цукру 5 жовтків 0,5 ч. ложки соди 3 склянки борошна Крем: 5 білків 1 склянка цукру 1 стакан горіхів (краще волоських) 1,5 склянки варення (краще зі смородини) Спосіб приготування Маргарин розтопити Всипати в нього 0,5 склянки цукру Туди ж 5 жовтків і соду Додати борошна, замісити в мисці, (тісто типу пісочного) Натерти на лист на крупній тертці 1/2 частина тесту Крем: Збити в міцну піну білки (щоб вони добре збили-білки повинні бути холодними, і в них не повинно потрапити ні крапельки води і ні крапельки жовтка) У міру збивання додавати цукор Потім акуратно ввести варення і горіхи Викласти на тісто крем Натерти зверху частину тесту Випекти в духовці Розрізати на ромби (пиріг повинен бути остившім) Приємного вам усім, дорогі кулінари!
    Категория: Випічка | Просмотров: 384 | Добавил: therrint | Дата: 19.05.2010