Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 19 » Бісквітний пиріг з червоної смородини і сиром
    19:25
    Бісквітний пиріг з червоної смородини і сиром

    Інгредієнти

    Для бісквіту: 4 великих добірних яйця, 250 г цукру, 250 г м'якого сиру, 300 г борошна, 1 чайна ложка розпушувача для тіста.
    Для внутренности: 300-350г червоної смородини, 400-450г цукру, 250 г м'якого сиру, 2 столові ложки борошна.

    Спосіб приготування

    Спочатку підготуємо смородину. Отже, беремо смородину, змішуємо її з цукром, мнем толкушкой, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварювали 15-20 хвилин. Остуджуємо.
    Бісквіт: яйця з цукром збиваємо міксером до білої пишної маси. Не припиняючи збивання, акуратно підмішує сир. Потім вводимо просіяне борошно з розпушувачем і, обережно рукою, перемішуємо до однорідної маси.
    Внутренность: сир збиваємо міксером, додаємо підготовлену смородину і борошно, і добре перемішуємо.
    У круглу форму (діаметр 24-26 см) виливаємо половину порції бісквітного п/ф, потім начинку, і зверху залишок бісквіта.
    Випікаємо при 180С 40-50 хвилин.
    Остиглий пиріг виймаємо з форми й посипаємо цукровою пудрою.

    Про рецепті

    Зараз сезон свіжих ягід. І ось я, не знаючи куди прилаштувати 5кг сежей червоної смородини, вирішила спекти такий пиріг. Хоч я і не дуже люблю цю ягоду, але пиріг вийшов дуже навіть смачний. Зі порічковим запахом, і зовсім навіть некислий. А з приємним кисло-солодким сирним смаком.
    Категория: Випічка | Просмотров: 450 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0