Главная » 2010 Май 19 » Бісквітний пиріг з червоної смородини і сиром
19:25 Бісквітний пиріг з червоної смородини і сиром | |
ІнгредієнтиДля бісквіту: 4 великих добірних яйця, 250 г цукру, 250 г м'якого сиру, 300 г борошна, 1 чайна ложка розпушувача для тіста.Для внутренности: 300-350г червоної смородини, 400-450г цукру, 250 г м'якого сиру, 2 столові ложки борошна. Спосіб приготуванняСпочатку підготуємо смородину. Отже, беремо смородину, змішуємо її з цукром, мнем толкушкой, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварювали 15-20 хвилин. Остуджуємо.Бісквіт: яйця з цукром збиваємо міксером до білої пишної маси. Не припиняючи збивання, акуратно підмішує сир. Потім вводимо просіяне борошно з розпушувачем і, обережно рукою, перемішуємо до однорідної маси. Внутренность: сир збиваємо міксером, додаємо підготовлену смородину і борошно, і добре перемішуємо. У круглу форму (діаметр 24-26 см) виливаємо половину порції бісквітного п/ф, потім начинку, і зверху залишок бісквіта. Випікаємо при 180С 40-50 хвилин. Остиглий пиріг виймаємо з форми й посипаємо цукровою пудрою. Про рецептіЗараз сезон свіжих ягід. І ось я, не знаючи куди прилаштувати 5кг сежей червоної смородини, вирішила спекти такий пиріг. Хоч я і не дуже люблю цю ягоду, але пиріг вийшов дуже навіть смачний. Зі порічковим запахом, і зовсім навіть некислий. А з приємним кисло-солодким сирним смаком. | |
|
Всего комментариев: 0 | |