Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 30 » Пиріг з садовими ягодами і безе
    19:13
    Пиріг з садовими ягодами і безе

    Інгредієнти

    Для тіста: 4 жовтки, 2 столові ложки води, 150г маргарину, 150г цукру, 1 чайна ложка розпушувача, 250г борошна.

    Для внутренности: свіжозаморожені ягоди чорної смородини і ожини, приблизно по 200г.
    Для безе: 4 білки, 1 склянка цукру, 1/2 склянки води.

    Спосіб приготування

    З перерахованих продуктів пісочне замісити тісто. Загорнути його в плівку й забрати в холодильник на 30-60 хвилин.
    Охолоджене тісто викладаємо у форму 28 см, розрівнюємо, робимо бортики, наколює у кількох місцях ножем.
    Зверху на тісто викладаємо заморожені ягоди і в духовку, розігріту до 160-180С на 25-35 хвилин.
    Крем: цукор розвести водою і уварити до проби на міцний кульку (проба на міцний кулька: чистою ложкою беремо порцію сиропу, заливаємо холодною водою і пальцем пробуємо скачати кульку. Якщо кулька виходить, значить сироп готовий).
    Поки вариться наш сироп, ми ставимо збивати білки, тільки не одразу: вони зіб'ються дуже швидко, краще поставити їх збивати, если сироп буде майже готовий.
    Отже, збиваємо білки в міцну піну, не припиняючи збивання додаємо акуратно тоненькою цівкою гарячий цукровий сироп, і продовжуємо збивати до однорідної білої, стійкої глянцевому маси.
    Виймаємо наш пиріг з духовки, даємо трохи охолонути, потім відкидають готовий крем з кондитерського мішка на верхню поверхню пирога.
    І знову в духовку на 3-5 хвилин при 200С.
    Категория: Випічка | Просмотров: 371 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0