Главная »
2010 » Май » 5 » Пиріжки із солоними огірками
19:13 Пиріжки із солоними огірками |
ІнгредієнтиДля тесту: борошно 415, цукор 40, маргарин 45, меланж 50, вода 110, сіль 7; для внутренности: огірки солоні 450, цибуля ріпчаста сто, масло вершкове 75.
Спосіб приготуванняДріжджове тісто розкочують в тонкі коржі, на середину кладуть начинку. Тісто защипують, надаючи виробам форму півмісяця. Пиріжки ставлять на расстойку, через 10-15 хвилин змазують льезоном і випікають. Готові пиріжки змазують олією. Начинку готують так: солоні огірки, видаливши насіння, нарізують кубиками, смажать а сковороді до напівготовності, потім додають пасеровану ріпчасту цибулю і доводять до готовності.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 441 |
Добавил: therrint
| Рейтинг: 0.0/0 |