Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 5 » Пиріжки із солоними огірками
    19:13
    Пиріжки із солоними огірками

    Інгредієнти

    Для тесту: борошно 415, цукор 40, маргарин 45, меланж 50, вода 110, сіль 7; для внутренности: огірки солоні 450, цибуля ріпчаста сто, масло вершкове 75.

    Спосіб приготування

    Дріжджове тісто розкочують в тонкі коржі, на середину кладуть начинку. Тісто защипують, надаючи виробам форму півмісяця. Пиріжки ставлять на расстойку, через 10-15 хвилин змазують льезоном і випікають. Готові пиріжки змазують олією. Начинку готують так: солоні огірки, видаливши насіння, нарізують кубиками, смажать а сковороді до напівготовності, потім додають пасеровану ріпчасту цибулю і доводять до готовності.
    Категория: Випічка | Просмотров: 441 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0