Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 5 » пиріг з агрусом і найніжнішим сирним кремом
    19:24
    пиріг з агрусом і найніжнішим сирним кремом

    Інгредієнти

    для тіста: маргарин-125 гр
    1 жовток
    1 ст л сметани
    1 ст л цукру
    1 склянка борошна
    для внутренности: 1 склянка агрусу
    200 гр сиру
    сто мл вершків
    2-3 ст л цукру

    Спосіб приготування

    Маргарин, борошно та цукор у комбайні або процесорі з насадкою-ніж змелюєте в крихту, 3 ст л відкладаємо, в решту додаємо сметану і жовток, швидко замішуємо тісто, викладаємо їм дно рознімної форми діаметром 24 см , формуючи небольшой бортик, наколює виделкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
    Сир розтираємо з вершками і цукром, викладаємо на підготовлений корж, зверху агрус і посипаємо відкладеної крихтою, випікаємо близько півгодини.
    Смачного!

    Про рецепті

    сьогодні я-мать першокласниці, на радощах купила торт . . . він виявився кислим . . . торт в смітнику, діти без солодкого . . . був певний набір продуктів і моя подруга Наталя запропонувала об'єднати їх в одному пирозі, імпровізація дуже навіть вдалася
    Категория: Випічка | Просмотров: 761 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0