Главная » 2010 Май 5 » Простий грушевий пиріг
19:23 Простий грушевий пиріг | |
Інгредієнтипісочне печиво-200грмасло вершкове-90гр груші-400гр сік лимона-2ст. л. крем-чіз-300гр яйця-3шт сметана 20%-100гр цукрова пудра-50гр розпушувач-1ч. л. крохмаль кукурудзяний-2ст. л. З гори! коричневий цукор-1ст. л. Спосіб приготуванняподрібніть в блендері печиво в крихту, додати м'яке масло і з'єднати руками до однорідності. (якщо печиво у Вас дуже сухе, додайте ще масла). Розімніть по паперу на дні форми.Груші порізати на 4 частини, зробити неглибокі поздовжні надрізи, скропити соком лимона й укласти на пісочну базу. Робимо заливку: сир, жовтки, пудру і сметану змішати в однорідну масу, всипати перемішаний з розпушувачем крахмал. Белкі збити з дрібкою солі в міцну піну і ретельно перемішати з сирної масою, перемішуючи знизу вверх. Виліть заливку на груші, рівномірно розподілити її, нахиляючи форму в різні боки. Отпекать при 150-160С 45 хвилин. За 5 хвилин до готовності присипати поверхню коричневим цукром. СМАЧНОГО! Про рецептіЗалишилися у мене груші від приготування пирога типу шарлотки, довелося і з ними щось вигадувати . . . Білки збивайте з дрібкою солі або з лимонки, тоді їх структурабудет крепче. Когда посипаєте цукром, краще поставити пиріг під гріль. Еслі гриля ні, просто на верхній рівень духовкі. До Этого, ніж різати пиріг, дайте йому повністю охолонути, інакше він буде липнути до ножу. І краще його різати не пилкою, а простим ножем із довгим узким лезом. | |
|
Всего комментариев: 0 | |