Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 5 » Простий грушевий пиріг
    19:23
    Простий грушевий пиріг

    Інгредієнти

    пісочне печиво-200гр
    масло вершкове-90гр
    груші-400гр
    сік лимона-2ст. л.
    крем-чіз-300гр
    яйця-3шт
    сметана 20%-100гр
    цукрова пудра-50гр
    розпушувач-1ч. л.
    крохмаль кукурудзяний-2ст. л. З гори!
    коричневий цукор-1ст. л.

    Спосіб приготування

    подрібніть в блендері печиво в крихту, додати м'яке масло і з'єднати руками до однорідності. (якщо печиво у Вас дуже сухе, додайте ще масла). Розімніть по паперу на дні форми.
    Груші порізати на 4 частини, зробити неглибокі поздовжні надрізи, скропити соком лимона й укласти на пісочну базу.
    Робимо заливку: сир, жовтки, пудру і сметану змішати в однорідну масу, всипати перемішаний з розпушувачем крахмал. Белкі збити з дрібкою солі в міцну піну і ретельно перемішати з сирної масою, перемішуючи знизу вверх. Виліть заливку на груші, рівномірно розподілити її, нахиляючи форму в різні боки.
    Отпекать при 150-160С 45 хвилин.
    За 5 хвилин до готовності присипати поверхню коричневим цукром.
    СМАЧНОГО!

    Про рецепті

    Залишилися у мене груші від приготування пирога типу шарлотки, довелося і з ними щось вигадувати . . . Білки збивайте з дрібкою солі або з лимонки, тоді їх структурабудет крепче. Когда посипаєте цукром, краще поставити пиріг під гріль. Еслі гриля ні, просто на верхній рівень духовкі. До Этого, ніж різати пиріг, дайте йому повністю охолонути, інакше він буде липнути до ножу. І краще його різати не пилкою, а простим ножем із довгим узким лезом.
    Категория: Випічка | Просмотров: 701 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0