Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 5 » Булочки з шинкою (варіант)
    19:15
    Булочки з шинкою (варіант)

    Інгредієнти

    дріжджі 20 гр. ,
    борошно ок. 400 гр. ,
    кефір 250 гр. ,
    яйце,
    масло вершкове. 50 гр. ,
    сіль 0,5 ч. л,
    молоко 3-4 ст. л. ,
    насіння (очіщ. ) 1-2 ст. л. ,
    шинка сиров'ялена сто гр. ,
    жовток.

    Спосіб приготування

    Пропоную спекти смачні булочки!
    Розведемо дріжджі в молоці, додамо трохи цукру.
    З'єднаємо в одній ємності просіяне борошно, кефір, дуже м'яке масло, яйце, сіль і дріжджі.
    Вимісити як слід і поставимо в тепле місце на 1,5-2 години.
    Обомнем тестом і додамо в нього шинку, порізану кубиками,
    вимісити, розділимо на 20 рівних частин, скачати колобочкі
    і викладемо їх на деко (вистеленний пергаментом),
    прикриємо кух. полотенцем і залишимо в теплому місці на півгодини.
    Потім розігріваємо духовку на 200 °, змащуємо булочки жовтком,
    збитим з 1-2 ст. л. води, посипаємо насінням
    і відправляємо в духовку на середню поличку на 20-30 хвилин.
    Дуже смачні булочки готові!
    Вранці-до кави, увечері-к чайку, красота!
    Смачного!

    Про рецепті

    Раджу на дно духовки поставити ємність або деко з водою, успіху!
    Категория: Випечка | Просмотров: 477 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0