Главная » 2010 Май 5 » Булочки з шинкою (варіант)
19:15 Булочки з шинкою (варіант) | |
Інгредієнтидріжджі 20 гр. ,борошно ок. 400 гр. , кефір 250 гр. , яйце, масло вершкове. 50 гр. , сіль 0,5 ч. л, молоко 3-4 ст. л. , насіння (очіщ. ) 1-2 ст. л. , шинка сиров'ялена сто гр. , жовток. Спосіб приготуванняПропоную спекти смачні булочки!Розведемо дріжджі в молоці, додамо трохи цукру. З'єднаємо в одній ємності просіяне борошно, кефір, дуже м'яке масло, яйце, сіль і дріжджі. Вимісити як слід і поставимо в тепле місце на 1,5-2 години. Обомнем тестом і додамо в нього шинку, порізану кубиками, вимісити, розділимо на 20 рівних частин, скачати колобочкі і викладемо їх на деко (вистеленний пергаментом), прикриємо кух. полотенцем і залишимо в теплому місці на півгодини. Потім розігріваємо духовку на 200 °, змащуємо булочки жовтком, збитим з 1-2 ст. л. води, посипаємо насінням і відправляємо в духовку на середню поличку на 20-30 хвилин. Дуже смачні булочки готові! Вранці-до кави, увечері-к чайку, красота! Смачного! Про рецептіРаджу на дно духовки поставити ємність або деко з водою, успіху! | |
|
Всего комментариев: 0 | |