Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 2 » Млинці з сиром по-турецьки
    18:42
    Млинці з сиром по-турецьки

    Інгредієнти

    Тісто 60, соус білий 50, сир вершковий 30, яйце 1/2 шт. , масло рослинне 10, сухарі 10, соус томатний 50, сік лимонний 6, цукор 5.

    Спосіб приготування

    Дуже густий білий соус в полутеплом стані змішують з вершковим сиром (Типа "Янтаря", "Віоли"), солять, перчать і скачують з цієї суміші кульки, а потім надають їм форму сигари. Розкочують здобне тісто в пласт товщиною 0,2 см, нарізають прямокутними шматочками довжиною 5-7 см і змочують. На кожен шматочок кладуть фарш, краї загортають і защипують; млинці змочують у яйці, обвалюють у сухарях і обсмажують у великій кількості жиру. Подають з томатним соусом, приправленим лимонним соком і цукром.
    Категория: Випічка | Просмотров: 406 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0