Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 3 » Самса уйгурська (Пиріжки)
    00:48
    Самса уйгурська (Пиріжки)

    Інгредієнти

    Фарш 85, сало курдючне 10, борошно 50, вода для тестування 20.

    Спосіб приготування

    З крутого прісного тесту розгортають коржі. На середину кожної кладуть фарш, приготований, як для манто, шматочок
    курдючного сала і защипують краї тіста, надаючи виробу форму трикутника. Защипати стороною самсу наклеюють на стінки тандира, попередньо сбризнув їх водою, потім збризкують водою самсу і щільно закривають тандит. Через 20 хвилин верх тандира і нижній отвір відкривають, роздмухують жар і залишають самсу на спеку ще на 10-15 хв. Подають самсу гарячою.
    Категория: Випічка | Просмотров: 418 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0