Главная »
2010 » Май » 3 » Самса уйгурська (Пиріжки)
00:48 Самса уйгурська (Пиріжки) |
ІнгредієнтиФарш 85, сало курдючне 10, борошно 50, вода для тестування 20.
Спосіб приготуванняЗ крутого прісного тесту розгортають коржі. На середину кожної кладуть фарш, приготований, як для манто, шматочок
курдючного сала і защипують краї тіста, надаючи виробу форму трикутника. Защипати стороною самсу наклеюють на стінки тандира, попередньо сбризнув їх водою, потім збризкують водою самсу і щільно закривають тандит. Через 20 хвилин верх тандира і нижній отвір відкривають, роздмухують жар і залишають самсу на спеку ще на 10-15 хв. Подають самсу гарячою.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 418 |
Добавил: therrint
| Рейтинг: 0.0/0 |