Главная » 2010 Май 24 » П'ядун пиріг
19:04 П'ядун пиріг | |
ІнгредієнтиДля тіста:сто гр вершкового масла 2 ст. ложки сметани пів склянки цукру розпушувач борошно - приблизно з склянки Для крему: Половина пакетика крему без варіння (у мене Откер ванільний) сто гр прохладного молока 50 гр цукру 2 ст. ложки Чінзано (можна десертного вина) 6 ст. ложок густої сметани (25%) Для фруктової внутренности: 450 гр агрусу 150 гр цукру 2 ст. ложки крохмалю 50 мл води Спосіб приготуванняЗамісити тісто з вище запропонованих продуктів (можна робити будь-яке улюблене вами пісочне тісто). Розкачати тісто, помістити його у форму для випікання, роблячи бортики. Проколоти тісто виделкою, постелити коло пекарської паперу, а на нього висипати або спеціальні кульки для випікання, або квасоля, горох або, щоб тісто при випічці не підіймалася. Поставити в розігріту духовку. Приблизно за 10 хвилин до готовності кульки разом з папером прибрати і знову поставити форму в духовку. (Випікається приблизно хвилин 30 загальний час, температура 180 гр. ) Остудити тісто.Крем розвести молоком, збити. Додаємо Чінзано, цукор, сметану, збиваємо. (Такий облагороджений варіант швидкого пакетізірованного крему, ароматний і ніжний) Половину агрусу відварюємо з цукром, водою, крохмалем 5 хвилин на повільному вогні. Охолодити. Потім змішуємо проварені агрус зі свіжим (нарізаним навпіл). Тепер з'єднуємо: корж змащуємо кремом, а зверху укладаємо крижовніковую масу. Уф . . . ну от і все пиріг готовий. | |
|
Всего комментариев: 0 | |