Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 24 » П'ядун пиріг
    19:04
    П'ядун пиріг

    Інгредієнти

    Для тіста:
    сто гр вершкового масла
    2 ст. ложки сметани
    пів склянки цукру
    розпушувач
    борошно - приблизно з склянки
    Для крему:
    Половина пакетика крему без варіння (у мене Откер ванільний)
    сто гр прохладного молока
    50 гр цукру
    2 ст. ложки Чінзано (можна десертного вина)
    6 ст. ложок густої сметани (25%)
    Для фруктової внутренности:
    450 гр агрусу
    150 гр цукру
    2 ст. ложки крохмалю
    50 мл води

    Спосіб приготування

    Замісити тісто з вище запропонованих продуктів (можна робити будь-яке улюблене вами пісочне тісто). Розкачати тісто, помістити його у форму для випікання, роблячи бортики. Проколоти тісто виделкою, постелити коло пекарської паперу, а на нього висипати або спеціальні кульки для випікання, або квасоля, горох або, щоб тісто при випічці не підіймалася. Поставити в розігріту духовку. Приблизно за 10 хвилин до готовності кульки разом з папером прибрати і знову поставити форму в духовку. (Випікається приблизно хвилин 30 загальний час, температура 180 гр. ) Остудити тісто.
    Крем розвести молоком, збити. Додаємо Чінзано, цукор, сметану, збиваємо. (Такий облагороджений варіант швидкого пакетізірованного крему, ароматний і ніжний)
    Половину агрусу відварюємо з цукром, водою, крохмалем 5 хвилин на повільному вогні. Охолодити.
    Потім змішуємо проварені агрус зі свіжим (нарізаним навпіл).
    Тепер з'єднуємо: корж змащуємо кремом, а зверху укладаємо крижовніковую масу.
    Уф . . . ну от і все пиріг готовий.
    Категория: Випічка | Просмотров: 436 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0