Главная » 2010 Май 24 » Улюблений пиріг
19:16 Улюблений пиріг | |
ІнгредієнтиТісто:200 гр вершкового маргарину сто гр цукру 4 жовтки 1 ст. л. розпушувача 600 гр борошна Все інше: 4 білка 150 гр цукру 150-200 яблучного варення, а вообщето будь-яке улюблене можна 2 ч. л. какао (але можна і без) Спосіб приготуванняМаргарин кімнатної температури розтерти з жовтками, цукром, додати просіяної борошна і розпушувача, руками замісити тісто, розділити його на дві рівні частини, в одну можна з борошном покласти пару ложок какао або трохи розтопленого шоколаду.Білки збити в міцну піну з цукром. Викласти одну половину тесту в деко і розрівняти пальцями, зверху викласти рівненько варення. Другою половиною накрити начинку (не сильно придавлює), розрівняти (зверху якщо сезон можна класти і свіжі фрукти того ж варення, але тут без них), викласти зверху збиті білки і поставити в розігріту духовку 180 гр на 30 хвилин, поки не зарум'яниться. Смачного! Про рецептіТут правда я розкачувала тонко по всій ширині духовки, тому часу для випікання знадобилося менше, ніж у разьемной або іншій формі меншого діаметру. У моєму персиковому пирозі він в разьемной формі, там і покрокові є кому цікаво. | |
|
Всего комментариев: 0 | |