Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 24 » Улюблений пиріг
    19:16
    Улюблений пиріг

    Інгредієнти

    Тісто:
    200 гр вершкового маргарину
    сто гр цукру
    4 жовтки
    1 ст. л. розпушувача
    600 гр борошна
    Все інше:
    4 білка
    150 гр цукру
    150-200 яблучного варення, а вообщето будь-яке улюблене
    можна 2 ч. л. какао (але можна і без)

    Спосіб приготування

    Маргарин кімнатної температури розтерти з жовтками, цукром, додати просіяної борошна і розпушувача, руками замісити тісто, розділити його на дві рівні частини, в одну можна з борошном покласти пару ложок какао або трохи розтопленого шоколаду.

    Білки збити в міцну піну з цукром.
    Викласти одну половину тесту в деко і розрівняти пальцями, зверху викласти рівненько варення.
    Другою половиною накрити начинку (не сильно придавлює), розрівняти (зверху якщо сезон можна класти і свіжі фрукти того ж варення, але тут без них), викласти зверху збиті білки і поставити в розігріту духовку 180 гр на 30 хвилин, поки не зарум'яниться.

    Смачного!

    Про рецепті

    Тут правда я розкачувала тонко по всій ширині духовки, тому часу для випікання знадобилося менше, ніж у разьемной або іншій формі меншого діаметру. У моєму персиковому пирозі він в разьемной формі, там і покрокові є кому цікаво.
    Категория: Випічка | Просмотров: 456 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0