Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 24 » ТОРТ "КЛУМБА"
    19:02
    ТОРТ "КЛУМБА"

    Інгредієнти

    Тісто: 200гр-маргарину, 1сткн-цукру, 4 яйця, 200гр-сметани, цедра лимона, украпітель смаку (лимон), ванілін, дрібка солі, розпушувач-1 пакетік. Муку-додаємо до отримання Пластелиновая маси. (700г-приблизно) Крем: 2стакн-молока, 2 ст/л-борошна, 1сткн-цукру, 2ст/л-какао ,1-жовток (сирий) , 100гр-маргарину (розм'якшення), ванілін.

    Спосіб приготування

    Все як написано по черзі змішуємо (міксером ручним). робити тести що б відлипати від рук. Делім на кульки, скільки б вам верств хотелос. У мене завжди получаетса 6-7 слоев. Випекать в розігрітій духовці 250грдсв-не пересушівать. Слой за шаром випекаетса оч. бистро. Крем: я роблю в мікровеле. Кому як комфортно. В холодне молоко я зсипають борошно тонкою цівкою перемішую на міксері і в цю масу додаю сахар. По 3-4 хвилини я це все грію в мікровеле. Достаю що б помешать. І так до готовності. Пока НЕ загустеет. Остужаю злегка в теплий крем додаю жовток, размeшіваю. І вже після збиваю маргарин. Якщо коржі підсушені, просочіть їх сиропом сладкім. Укладивая шар за шаром сможете додати по смаком звичайно, консервовані фрукти. Оставте тортик на пропітку. Лучше його потримають у холодильнику 2-3 години.

    Про рецепті

    З розочкамі ми довго ні мучилися ми їх просто зліпили з тіста, пропеклися як печенюшкі. Потом покрасілі. Піщевой барвник розбавили з жовтком (для блиску). Потім просто склали на торті композицію.
    Категория: Випічка | Просмотров: 447 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0