Главная » 2010 Май 24 » ТОРТ "КЛУМБА"
19:02 ТОРТ "КЛУМБА" | |
ІнгредієнтиТісто: 200гр-маргарину, 1сткн-цукру, 4 яйця, 200гр-сметани, цедра лимона, украпітель смаку (лимон), ванілін, дрібка солі, розпушувач-1 пакетік. Муку-додаємо до отримання Пластелиновая маси. (700г-приблизно) Крем: 2стакн-молока, 2 ст/л-борошна, 1сткн-цукру, 2ст/л-какао ,1-жовток (сирий) , 100гр-маргарину (розм'якшення), ванілін.Спосіб приготуванняВсе як написано по черзі змішуємо (міксером ручним). робити тести що б відлипати від рук. Делім на кульки, скільки б вам верств хотелос. У мене завжди получаетса 6-7 слоев. Випекать в розігрітій духовці 250грдсв-не пересушівать. Слой за шаром випекаетса оч. бистро. Крем: я роблю в мікровеле. Кому як комфортно. В холодне молоко я зсипають борошно тонкою цівкою перемішую на міксері і в цю масу додаю сахар. По 3-4 хвилини я це все грію в мікровеле. Достаю що б помешать. І так до готовності. Пока НЕ загустеет. Остужаю злегка в теплий крем додаю жовток, размeшіваю. І вже після збиваю маргарин. Якщо коржі підсушені, просочіть їх сиропом сладкім. Укладивая шар за шаром сможете додати по смаком звичайно, консервовані фрукти. Оставте тортик на пропітку. Лучше його потримають у холодильнику 2-3 години.Про рецептіЗ розочкамі ми довго ні мучилися ми їх просто зліпили з тіста, пропеклися як печенюшкі. Потом покрасілі. Піщевой барвник розбавили з жовтком (для блиску). Потім просто склали на торті композицію. | |
|
Всего комментариев: 0 | |