Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 24 » Піроженоє "Персики"
    18:52
    Піроженоє "Персики"

    Інгредієнти

    Для тіста:
    3 яйця
    200 г. цукру
    1 п. ванільного цукру
    200 мл соняшникової олії
    500 г. борошна
    Цедра 1-го лимона
    1 п. розпушувача
    Крем:
    150 р. вершкового масла
    5 ст. ложок цукрової пудри
    1 п. ванільного цукру
    1 -2 ст. ложки рому
    Для прикраси:
    Цукор
    Харчовий барвник.

    Спосіб приготування

    невелику чашку налити 2 столових ложки молока і всипати розпушувач. Перемішати. Сода ось так "бурлить".
    Яйця збити з цукром і ванільним цукром в піну. Продовжуючи збивати, вливати тонкою цівкою масло, добре вимішати. Всипати борошно, натерту цедру лимона (у мене не було, я додала кілька крапель лимонної есенції, але не переборщити) і розведений у молоці розпушувач. Замісити тісто. Тісто виходить дуже ніжне, м'яке.
    З тіста скачати валик, нарізати на невеликі шматочки, з яких скачати кульки приблизно з величину волоського горіха. Кульки тіста викласти на лист застелений папером для випічки і випікати в розігрітій до 180 ° духовці 15-20 хв (мої пеклися 20 хв).
    Готовим заготівлях дати трохи охолонути і поки ще трохи теплі акуратненько чайною ложечкою (або як у мене спец. Ложечка для виколювання кульок з овочів і фруктів) витягти серединку, але не багато, так що б потім можна було начинити. Робити це треба обережно, т. к. тесто пісочне і швидко кришиться, зовсім остигнуло кришиться сильніше.
    Це інгредієнти для внутренности.
    Тепер те, що ми витягнули з половинок персиків, треба подрібнити в крихту (руками), скропити трохи ромом, але можна і не робити цього. Я додаю кілька крапель ромової есенції.
    Але тільки не додавайте сильно багато, інакше буде сильно перебивати смак рому. Цукор, ванільний цукор і какао перемішати, додати м'яке (навіть трохи розтоплене) масло і все збити міксером. Продовжуючи заважати міксером на невеликій швидкості, додавати по ложці нашу крихту. Всі вимісити і начинити половинки. Потім з'єднати по дві половинки разом - виходить персик.
    Для прикраси нам знадобиться цукор і харчова фарба. Я брала червону і жовту. Можна взяти сік вишні або сік буряка та моркви. Тепер в піалушках або в малеханьких чашках, налив у кожну приблизно 2 ст. ложки кип'яченої води, розводимо фарбу: в одній червону, а в іншій помаранчеву (змішавши червону і жовту фарби, отримуємо помаранчеву). Можна обидві сторони фарбувати у червоний колір. В іншу чашечку насипаємо цукор.
    Розпочнемо разукраске: одну щічку персика фарбуємо пензликом в червоний колір і відразу вмочаємо в збите цукор, іншу фарбуємо в помаранчевий колір і теж вмочаємо в збите цукор. Укладаємо на лист або на велике блюдо в один шар, щоб обсохли.
    Готові персики можна прикрасити: взяти листочки дерева не великі, помити їх, обсушити рушником і увіткнути між половинками персика. Як це роблю я.
    ПРИЄМНОГО ВСІМ чаювання!

    Про рецепті

    Ці персики довго залишаються свіжими, так як тісто готується з соняшниковою маслом. Заместо рому можна взяти ромову ессенцию, тільки зовсім не багато-пару крапельок, а можна і взагалі випустити з рецепту, але тоді звичайно і смак вже зміниться.
    Категория: Випічка | Просмотров: 556 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0