Главная » 2010 Май 24 » Піроженоє "Персики"
18:52 Піроженоє "Персики" | |
ІнгредієнтиДля тіста:3 яйця 200 г. цукру 1 п. ванільного цукру 200 мл соняшникової олії 500 г. борошна Цедра 1-го лимона 1 п. розпушувача Крем: 150 р. вершкового масла 5 ст. ложок цукрової пудри 1 п. ванільного цукру 1 -2 ст. ложки рому Для прикраси: Цукор Харчовий барвник. Спосіб приготуванняневелику чашку налити 2 столових ложки молока і всипати розпушувач. Перемішати. Сода ось так "бурлить".Яйця збити з цукром і ванільним цукром в піну. Продовжуючи збивати, вливати тонкою цівкою масло, добре вимішати. Всипати борошно, натерту цедру лимона (у мене не було, я додала кілька крапель лимонної есенції, але не переборщити) і розведений у молоці розпушувач. Замісити тісто. Тісто виходить дуже ніжне, м'яке. З тіста скачати валик, нарізати на невеликі шматочки, з яких скачати кульки приблизно з величину волоського горіха. Кульки тіста викласти на лист застелений папером для випічки і випікати в розігрітій до 180 ° духовці 15-20 хв (мої пеклися 20 хв). Готовим заготівлях дати трохи охолонути і поки ще трохи теплі акуратненько чайною ложечкою (або як у мене спец. Ложечка для виколювання кульок з овочів і фруктів) витягти серединку, але не багато, так що б потім можна було начинити. Робити це треба обережно, т. к. тесто пісочне і швидко кришиться, зовсім остигнуло кришиться сильніше. Це інгредієнти для внутренности. Тепер те, що ми витягнули з половинок персиків, треба подрібнити в крихту (руками), скропити трохи ромом, але можна і не робити цього. Я додаю кілька крапель ромової есенції. Але тільки не додавайте сильно багато, інакше буде сильно перебивати смак рому. Цукор, ванільний цукор і какао перемішати, додати м'яке (навіть трохи розтоплене) масло і все збити міксером. Продовжуючи заважати міксером на невеликій швидкості, додавати по ложці нашу крихту. Всі вимісити і начинити половинки. Потім з'єднати по дві половинки разом - виходить персик. Для прикраси нам знадобиться цукор і харчова фарба. Я брала червону і жовту. Можна взяти сік вишні або сік буряка та моркви. Тепер в піалушках або в малеханьких чашках, налив у кожну приблизно 2 ст. ложки кип'яченої води, розводимо фарбу: в одній червону, а в іншій помаранчеву (змішавши червону і жовту фарби, отримуємо помаранчеву). Можна обидві сторони фарбувати у червоний колір. В іншу чашечку насипаємо цукор. Розпочнемо разукраске: одну щічку персика фарбуємо пензликом в червоний колір і відразу вмочаємо в збите цукор, іншу фарбуємо в помаранчевий колір і теж вмочаємо в збите цукор. Укладаємо на лист або на велике блюдо в один шар, щоб обсохли. Готові персики можна прикрасити: взяти листочки дерева не великі, помити їх, обсушити рушником і увіткнути між половинками персика. Як це роблю я. ПРИЄМНОГО ВСІМ чаювання! Про рецептіЦі персики довго залишаються свіжими, так як тісто готується з соняшниковою маслом. Заместо рому можна взяти ромову ессенцию, тільки зовсім не багато-пару крапельок, а можна і взагалі випустити з рецепту, але тоді звичайно і смак вже зміниться. | |
|
Всего комментариев: 0 | |