Главная » 2010 Май 24 » Торт "Пташине молоко"
18:37 Торт "Пташине молоко" | |
ІнгредієнтиБісквіт: 4яйца, 250 г цукру, 250 г борошна. Крем: 40г желатину, 1ст (200) молока, 300 г слив масла, 400 г цукру, 10 яєць, 1 ст л борошна, 2 п ванілі. Глазур: 400 г вершків 35%, 400 г шоколаду (чорного), 25г слив масла.Спосіб приготування1) Яйця збити з цукром в пишну масу, додаємо просіяне борошно, і все добре перемішуємо. Випікаємо в попередньо нагрітій дух-і на середньому вогні 30хв. 2) Желатин розвести в 150г теплої води і дати постояти 30хв. 3) Жовтки розтерти з 1ст (200г) цукрової пудри (до біла) додати тепле молоко, перемішати, всипати 1 ст л борошна й знову все добре перемешать. Ставім на водяну баню при постійному помішуванні доводимо до кипіння! (Не кип'ятити!) Масу остудити і додаємо в неї розтерті до біла з ваніллю вершкове масло. Крем перемішати міксером на маленькій швидкості. КРЕМ ГОТОВИЙ! 4) Желатин підігріти на водяній бані але не доводив ДОКІПЕНІЯ! і не багато охолодити. 10 білків збити з 1ст (цукрової пудри 200г) до бела. Во збиті білки вліаем ТЕПЛИЙ желатин, При цьому щоб весь час працював міксер! Все добре перемішали. 5) Змішати жовткова масу з білкової, і знову все добре перемішати. 6) Бісквіт розрізати на 2 частини; На блюдо кладемо 1ч бісквіта, ставимо роз'ємний борт і виливаємо масу, ставимо в холод-к на 10-15хв щоб злегка прихопив, кладемо 2ч бісквіта і ставимо знову в холод-к на 1-1,5 ч для того щоб добре застиг. Поки застигає у нас торт ми робимо глазур: Виливаємо в миску 400 г вершків 35% ставимо на водяну баню і підігріваємо (але не доводимо до кипіння!) Кладемо шоколад і РЕТЕЛЬНО збиваємо щоб вийшла однорідна маса і тільки потім додаємо вершкове масло 25г тепле кімнат темпер. і знову все добре перемішали. Дістаємо торт і заливаємо на решітці весь торт глазур'ю. І ставимо знову в холод-к до повного застигання!!!! Приємного Вам чаяпітія !!!!Про рецепті1) Все має бути тепле! крім БІЛКІВ! 2) Краще використовувати цукрову пудру, це полегшить збивання. 3) кагда будете на водяній бані готувати молочний крем весь час заважайте і не доводьте до кипіння (а то згорнутися жовтки) . 3) Краї бортів злегка змастіть слив масла щоб добре відійшли. | |
|
Всего комментариев: 0 | |