Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Январь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Январь » 16 » Пиріжки з рибою
    12:42
    Пиріжки з рибою

    Інгредієнти

    дріжджове тісто 800 г
    філе будь-який морський жирної риби 500-600 г
    цибуля зелена по-смаку
    сіль, перець за смаком-
    олія рослинна

    Спосіб приготування

    Цибулю миємо, дрібно ріжемо і пасеруємо в невеликій кількості рослинного масла. Так він збереже свій колір. Остуджуємо.
    Філе подрібнюємо у блендері або дрібно подрібнюємо ножем. Мясорубка просто перетворює філе риби в пюре, тому краще не використовувати.
    Змішуємо подрібнене філе, цибуля, сіль і перець.
    З тіста робимо невеликі кульки і викладаємо на присипана борошном деко. Даємо настоятися 15-20 хв.
    Потім розгортають кожну кульку в окремо, викладаємо начинку, защепляем вгорі, злегка Придавлюємо долонькою - виходить круглий пиріжок.
    Готовий напівфабрикат пиріжка викладаємо назад на деко швом вгору. Інакше що отдала сік внутренность витече і шов розкриється . . .
    У сковороду наливаємо олія, нагріваємо і викладаємо пиріжки швом донизу. Обсмажити з обох сторін.
    Приємного чаювання!

    Про рецепті

    Відразу скажу - я купую тісто в кулінарії навпроти будинку . . . Пирожков, як правило, роблю небагато, тому мені так зручніше . . Виклала рецепт виключно через форми пиріжків, яку люблять в моїй родині . .
    Категория: Випечка | Просмотров: 495 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0