Главная » 2010 Январь 16 » Пиріжки з рибою
12:42 Пиріжки з рибою | |
Інгредієнтидріжджове тісто 800 гфіле будь-який морський жирної риби 500-600 г цибуля зелена по-смаку сіль, перець за смаком- олія рослинна Спосіб приготуванняЦибулю миємо, дрібно ріжемо і пасеруємо в невеликій кількості рослинного масла. Так він збереже свій колір. Остуджуємо.Філе подрібнюємо у блендері або дрібно подрібнюємо ножем. Мясорубка просто перетворює філе риби в пюре, тому краще не використовувати. Змішуємо подрібнене філе, цибуля, сіль і перець. З тіста робимо невеликі кульки і викладаємо на присипана борошном деко. Даємо настоятися 15-20 хв. Потім розгортають кожну кульку в окремо, викладаємо начинку, защепляем вгорі, злегка Придавлюємо долонькою - виходить круглий пиріжок. Готовий напівфабрикат пиріжка викладаємо назад на деко швом вгору. Інакше що отдала сік внутренность витече і шов розкриється . . . У сковороду наливаємо олія, нагріваємо і викладаємо пиріжки швом донизу. Обсмажити з обох сторін. Приємного чаювання! Про рецептіВідразу скажу - я купую тісто в кулінарії навпроти будинку . . . Пирожков, як правило, роблю небагато, тому мені так зручніше . . Виклала рецепт виключно через форми пиріжків, яку люблять в моїй родині . . | |
|
Всего комментариев: 0 | |