Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 20 » Сирні батончики
    19:12
    Сирні батончики

    Інгредієнти

    300-400 гр. сиру,
    250 гр. борошна,
    1 яйце,
    60 гр. цукру,
    60-70 гр. густої сметани,
    дрібка солі,
    сода на кінчику ножа,
    рослинна олія (для смаження)

    Спосіб приготування

    Всі інгредієнти з'єднати і добре перемішати.
    Посипати борошном стіл.
    Сирну масу розділити на п'ять частин.
    Кожну частину розкачати на столі в джгут, товщиною 2-3 см. , притиснути, надавши форму прямокутника і розділити на дві частини.
    Сковороду гарненько розігріти, влити рослинне масло (шар ок. 0, 5 см).
    Викласти батончики, обсмажити з 1-го боку до золотистого кольору, перевернути, накрити кришкою і обсмажувати на середньому вогні до золотистого кольору.

    Про рецепті

    У тeплом вигляді "батончики" на смак дуже схожі на пампушки, а в остившем - на сирники. За бажанням остиглі "батончики" можна посипати за допомогою сита цукровою пудрою. Приємного Вам апетиту! PS: Цей рецепт я підгледіла на форумі "готуємо дома. ру" у чудового кулінара elena_110, саме такового рецепта на нашому сайті не знайшла, тому вирішила приєднати свій варіант до создателя рецепту. Ходімо пити чай!
    Категория: Випечка | Просмотров: 463 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0