Главная » 2010 Июнь 20 » Сирні батончики
19:12 Сирні батончики | |
Інгредієнти300-400 гр. сиру,250 гр. борошна, 1 яйце, 60 гр. цукру, 60-70 гр. густої сметани, дрібка солі, сода на кінчику ножа, рослинна олія (для смаження) Спосіб приготуванняВсі інгредієнти з'єднати і добре перемішати.Посипати борошном стіл. Сирну масу розділити на п'ять частин. Кожну частину розкачати на столі в джгут, товщиною 2-3 см. , притиснути, надавши форму прямокутника і розділити на дві частини. Сковороду гарненько розігріти, влити рослинне масло (шар ок. 0, 5 см). Викласти батончики, обсмажити з 1-го боку до золотистого кольору, перевернути, накрити кришкою і обсмажувати на середньому вогні до золотистого кольору. Про рецептіУ тeплом вигляді "батончики" на смак дуже схожі на пампушки, а в остившем - на сирники. За бажанням остиглі "батончики" можна посипати за допомогою сита цукровою пудрою. Приємного Вам апетиту! PS: Цей рецепт я підгледіла на форумі "готуємо дома. ру" у чудового кулінара elena_110, саме такового рецепта на нашому сайті не знайшла, тому вирішила приєднати свій варіант до создателя рецепту. Ходімо пити чай! | |
|
Всего комментариев: 0 | |