Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 22
    Інгредієнти Для тіста: 0,5 л. кислого кефіру або сметани; 2 - 3 яйця; сто-150 г. маргарину або слив. масла; борошно - скільки візьме тісто; сода - 2/3 ч. ложки; сіль. Внутренность м'ясна: 0,7-0,8 кг. фаршу (50 * 50 яловичина і свинина середньої жирності); 2 цибулини (на смак: любите цибулю - можна побільше); 3-4 середніх картоплини; сіль, перець чорний мелений, улюблені спеції.
    Категория: Випічка | Просмотров: 376 | Добавил: therrint | Дата: 22.06.2010

    Інгредієнти бісквіт: 5 яєць 180 гр борошна 180 гр цукру 15 гр коньяку 2-3 ч. л. какао крем: 200 гр вершкового масла 300 гр сгущеного молока 2 банани 1 ст. л. лімонного соку Спосіб приготування Білки відокремити від жовтків і збити міксером в міцну піну додавши цукор, жовтки збити окремо і ввести в білкову масу, додати коньяк, трохи перемішати.
    Категория: Випічка | Просмотров: 487 | Добавил: therrint | Дата: 22.06.2010

    Інгредієнти 300 г свіжої або мороженої ожини 2 ст. борошна 2 великих яйця 1 ст. сметани 2/3 ст. цукру 160 г вершкового масла 1 ч. л. молока 1 ч. л. ванільного цукру 1 ст. л розпушувача сіль Спосіб приготування В одній мисці змішати муку, розпушувач і сіль.
    Категория: Випічка | Просмотров: 433 | Добавил: therrint | Дата: 22.06.2010

    Інгредієнти 200 гр. маргарину 3 яйця 2 склянки цукру 400 гр. сметани 5 склянок борошна 1 ч. ложка розпушувача 1 кг. Сиру ізюм Глазур: 4 ст. ложки какао 4 ст. ложки сметани 30 гр. слив. Масло 6 ст. ложок сахарa Спосіб приготування 200 гр. маргарину розтерти з трьома жовтками, додати 1 склянку цукру, знову розтерти.
    Категория: Випічка | Просмотров: 531 | Добавил: therrint | Дата: 22.06.2010

    Ингридиенты цветная капуста ~500г лук - 1шт сливочное масло - 50г помидоры - 3 шт. ветчина - 100г чеснок - 1 зубок приправа: кориандр либо базилик, укроп, соль, перец темный душистый Метод приготовления В сотейнике растопить сливочное масло, добавить лук, чеснок и потушить, пока лук не станет прозрачным.
    Категория: Главные блюда | Просмотров: 359 | Добавил: therrint | Дата: 22.06.2010

    Один из пользователей форума выложил подборку обоев на рабочий стол в виде календаря 2009 года снукерной тематики. R onnie O'Sullivan поделился ссылкой Календарь 2009 года на тему снукера Один из пользователей форума выложил подборку обоев на рабочий стол в виде календаря 2009 года снукерной тематики. Может кому пригодится.
    Категория: Новости | Просмотров: 347 | Добавил: therrint | Дата: 22.06.2010