Інгредієнти 300-400 гр. сиру,
250 гр. борошна,
1 яйце,
60 гр. цукру,
60-70 гр. густої сметани,
дрібка солі,
сода на кінчику ножа,
рослинна олія (для смаження)
Спосіб приготування Всі інгредієнти з'єднати і добре перемішати.
Посипати борошном стіл.
Сирну масу розділити на п'ять частин.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
463
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
20.06.2010
|
Інгредієнти 120 руб. масла або маргарину
сто гр. цукру
2 яйця
20 мл. молока
350 гр. борошна
1 розпушувач
1-2 ст. чорниці
Для штрейзеля: 1 ст. борошна грубого помелу
4 ст. л. масла
0,5 ст. цукру
Спосіб приготування Спочатку потрібно приготувати штрейзель, для цього масло нагріти з цукром, додати борошно і при постійному помішуванні перетворити суміш у крихту.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
597
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
20.06.2010
|
Ингридиенты Куриное филе - 500 гр.
Яблоки - 2 шт.
Петрушка - 3 веточки
Яблочный сок - сто мл.
Горчица - 1 ч.л.
Сыр - 70 гр.
Соль, перец по вкусу.
Метод приготовления Филе вымыть и обсушить. Нарезать небольшими кусками, поперчить и посолить.
Яблоки вымыть, очить от кожуры и семечек, нарезать кусками.
|
Інгредієнти Борошно - 2 скл.
Сир тертий (твердий) - 2 скл.
Сіль - 1,5 ч. л
Масло вершкове - 200 гр.
Олія - 50 гр.
Кунжутне насіння
Тмин
Червоний перець мелений
Спосіб приготування Борошно змішати з дрібно натертим сиром, додати сіль, розм'якшене вершкове масло.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
517
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
20.06.2010
|
Ингридиенты 1.Спагетти: 250г.
2.Осьминоги охлажденные: 4 шт.
3.Мидии:400г.
4.Кольца кальмаров:300г.
5.Ананас: 4 кружка.
6.Устричный соус.
7.Сливки: 200г.
8.Оливковое масло.
Метод приготовления 1.Отварить спагетти в подсоленной воде.
2.Раздельно пожарить осьминоги, мидиии и кальмары в оливковом масле.
| |