Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 20 » чорничний пиріг
    19:00
    чорничний пиріг

    Інгредієнти

    120 руб. масла або маргарину
    сто гр. цукру
    2 яйця
    20 мл. молока
    350 гр. борошна
    1 розпушувач
    1-2 ст. чорниці
    Для штрейзеля: 1 ст. борошна грубого помелу
    4 ст. л. масла
    0,5 ст. цукру

    Спосіб приготування

    Спочатку потрібно приготувати штрейзель, для цього масло нагріти з цукром, додати борошно і при постійному помішуванні перетворити суміш у крихту. Остудити.
    Яйця розділити на білок і жовток.
    Окремо збити білок в міцну піну.
    Жовток, розтерти з цукром і олією, додати борошно змішаним з рихлителем, молоко, а наприкінці вимішування обережно додати білкову піну.
    Деко змазати маслом і посипати борошном (можна використовувати кондитерську папір), вилити підготовлене тісто, зверху висипати промиту і обсушену чорницю, засипати штрейзелем і випікати при середній температурі 30 хв.
    * Пиріг печеться дуже швидко. Будьте обережні, щоб він не згорів !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 597 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0