Главная » 2010 Июнь 20 » чорничний пиріг
19:00 чорничний пиріг | |
Інгредієнти120 руб. масла або маргаринусто гр. цукру 2 яйця 20 мл. молока 350 гр. борошна 1 розпушувач 1-2 ст. чорниці Для штрейзеля: 1 ст. борошна грубого помелу 4 ст. л. масла 0,5 ст. цукру Спосіб приготуванняСпочатку потрібно приготувати штрейзель, для цього масло нагріти з цукром, додати борошно і при постійному помішуванні перетворити суміш у крихту. Остудити.Яйця розділити на білок і жовток. Окремо збити білок в міцну піну. Жовток, розтерти з цукром і олією, додати борошно змішаним з рихлителем, молоко, а наприкінці вимішування обережно додати білкову піну. Деко змазати маслом і посипати борошном (можна використовувати кондитерську папір), вилити підготовлене тісто, зверху висипати промиту і обсушену чорницю, засипати штрейзелем і випікати при середній температурі 30 хв. * Пиріг печеться дуже швидко. Будьте обережні, щоб він не згорів !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |