Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 06
    Інгредієнти 4 склянки млинцевої борошна, 3 склянки молока (гарячого), сто гр. жиру для смаження, 500 гр. м'яса, сіль Спосіб приготування 1) 4 ст. млинцевої борошна (без верху) змішати з 2 ст. гарячого молока, додати ще склянку гарячого молока, знову перемішати 2) Тісто брати столовою ложкою, відразу класти в борошно, катати з неї булочки 3) Кожну булочку приплюснути і на середину покласти десертну ложку фаршу (з м'яса і солі), оформити краю як у ватрушки (щоб фарш не випав) 4) покласти беляш на сковорідку з жиром розігрітим фаршем вниз.
    Категория: Випічка | Просмотров: 458 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    Інгредієнти Борошно пшеничне 110, вода 40, масло вершкове 30, масло бавовняне 25, сіль. Спосіб приготування Круте тісто, замішані як для локшини, розгортають у корж діаметром 18 см, змащують маслом, не зачіпаючи краю, потім скачують, перекручують, кінці стискають і ком здавлюють у вигляді коржики величиною з чайне блюдце і смажать у фритюрі.
    Категория: Випічка | Просмотров: 426 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    Інгредієнти 250 г м'якого вершкового масла, 3/4 склянки цукру, 2 ч. л. ванільною есенції, 1 жовток, 2 склянки борошна, 150 г порізаного білого шоколаду, 3/4 склянки сушеної журавлини (хороша марки "Чемпіон") Спосіб приготування міксером збити м'яке масло з цукром, потім додати ванілін і жовток, перемішати вілкой.
    Категория: Випічка | Просмотров: 400 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    Інгредієнти Бісквіт: 2 яйця 1,5 склянки цукру 400г сметани 1 чайна ложка соди, погашеної оцтом ванілін 2 склянки борошна 4 чайні ложки какао Крем: 2 склянки сметани 1,5 склянки цукру 1 стакан горіхів Спосіб приготування Бісквіт: Замісити тісто (змішати всі крім какао), розділити на дві частини, в одну додати какао.
    Категория: Випічка | Просмотров: 1304 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    Інгредієнти 260гр. сахара 180гр. борошна 2 пакетики ванільного пудингу 1щепотка солі 3 пакетика ваніліну какосовая стружка 50гр (обсмажена) Крем пудинг ванільний (який не варитися) молоко 500 мл сахар. пудра 100гр 200гр слів. масла абрикоси або персики з компоту ', Спосіб приготування білок відокремити від жовтка білок збити в піну з сіллю в жовток додати цукор, збити потім додати борошно з пудингом (борошно перемішати з пудингом) і Какос тісто вилити у форму і випікати 180град.
    Категория: Випічка | Просмотров: 429 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    Інгредієнти Тісто - див рецепт "здобний пиріг з маком" 2 крупних кислих яблука 1-2 ч. л. меленої кориці 1 ст. л. меду 2 ст. л. яблучного або грушевого повидла 1-2 ст. л цукру Спосіб приготування Приготувати дріжджове тісто. Розділити на дві нерівні частини.
    Категория: Випічка | Просмотров: 452 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010