Інгредієнти 4 склянки млинцевої борошна, 3 склянки молока (гарячого), сто гр. жиру для смаження, 500 гр. м'яса, сіль
Спосіб приготування 1) 4 ст. млинцевої борошна (без верху) змішати з 2 ст. гарячого молока, додати ще склянку гарячого молока, знову перемішати
2) Тісто брати столовою ложкою, відразу класти в борошно, катати з неї булочки
3) Кожну булочку приплюснути і на середину покласти десертну ложку фаршу (з м'яса і солі), оформити краю як у ватрушки (щоб фарш не випав)
4) покласти беляш на сковорідку з жиром розігрітим фаршем вниз.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
458
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти Борошно пшеничне 110, вода 40, масло вершкове 30, масло бавовняне 25, сіль.
Спосіб приготування Круте тісто, замішані як для локшини, розгортають у корж діаметром 18 см, змащують маслом, не зачіпаючи краю, потім скачують, перекручують, кінці стискають і ком здавлюють у вигляді коржики величиною з чайне блюдце і смажать у фритюрі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
426
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти 250 г м'якого вершкового масла, 3/4 склянки цукру, 2 ч. л. ванільною есенції, 1 жовток, 2 склянки борошна, 150 г порізаного білого шоколаду, 3/4 склянки сушеної журавлини (хороша марки "Чемпіон")
Спосіб приготування міксером збити м'яке масло з цукром, потім додати ванілін і жовток, перемішати вілкой.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
400
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти Бісквіт:
2 яйця
1,5 склянки цукру
400г сметани
1 чайна ложка соди, погашеної оцтом
ванілін
2 склянки борошна
4 чайні ложки какао
Крем:
2 склянки сметани
1,5 склянки цукру
1 стакан горіхів
Спосіб приготування Бісквіт: Замісити тісто (змішати всі крім какао), розділити на дві частини, в одну додати какао.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
1304
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти 260гр. сахара
180гр. борошна
2 пакетики ванільного пудингу
1щепотка солі
3 пакетика ваніліну
какосовая стружка 50гр (обсмажена)
Крем
пудинг ванільний (який не варитися)
молоко 500 мл
сахар. пудра 100гр
200гр слів. масла
абрикоси або персики з компоту ',
Спосіб приготування білок відокремити від жовтка
білок збити в піну з сіллю
в жовток додати цукор, збити
потім додати борошно з пудингом (борошно перемішати з пудингом)
і Какос
тісто вилити у форму і випікати
180град.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
429
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти Тісто - див рецепт "здобний пиріг з маком"
2 крупних кислих яблука
1-2 ч. л. меленої кориці
1 ст. л. меду
2 ст. л. яблучного або грушевого повидла
1-2 ст. л цукру
Спосіб приготування Приготувати дріжджове тісто. Розділити на дві нерівні частини.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
452
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
| |