Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 6 » Печиво з сушеної журавлиною і білим шоколадом
    19:02
    Печиво з сушеної журавлиною і білим шоколадом

    Інгредієнти

    250 г м'якого вершкового масла, 3/4 склянки цукру, 2 ч. л. ванільною есенції, 1 жовток, 2 склянки борошна, 150 г порізаного білого шоколаду, 3/4 склянки сушеної журавлини (хороша марки "Чемпіон")

    Спосіб приготування

    міксером збити м'яке масло з цукром, потім додати ванілін і жовток, перемішати вілкой. Всипать борошно і замісити тісто. Підмішати шоколад і журавлину. Отримане тісто загорнути в плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин. Потім скачати приблизно 40 невеликих кульок, викласти на деко, покрите папером для випікання. Злегка расплющіть кульки і випікати при 180 С 20 хвилин.

    Про рецепті

    У мене кульок менше 40, тому що на лист все не помістилися і частина тесту віддала мамі чоловіка. Вона произнесла, що у себе іспекет.
    Категория: Випічка | Просмотров: 401 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0