Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 19
    Інгредієнти 1 упаковка листкового дріжджового тіста 50г. шоколаду 100г. мармеладу Спосіб приготування Дрібно порізати мармелад і шоколад. Тісто розкачати, нарізати трикутничками, в кожен трикутничок покласти кілька шматочків мармеладу або шоколаду, і закрутити круасани.
    Категория: Випічка | Просмотров: 771 | Добавил: therrint | Дата: 19.06.2010

    Інгредієнти Для тіста 4 яйця 200 гр цукру 1 пачка ванільного цукру 1 пачка пекарського порошку (Backpulver) 200 гр вершків (я брала 30%) 250-300 гр борошна Щіпку солі Для крему 4 столові ложки молока 200 гр цукру 125 гр масла вершкового 200 гр платівок мигдалю Спосіб приготування Всі інгредієнти для тесту змішуємо і добре збиваємо.
    Категория: Випічка | Просмотров: 500 | Добавил: therrint | Дата: 19.06.2010

    Інгредієнти Масло сл. - 200г Маргарин - 200г Яйця - 5шт Цукор - 1 стакан Муки - 4 склянки Сіль 0,5 ч. л соди, гашеного в оцті Цукрова пудра - 1 склянка Вишневий сироп - 1 стакан Ванільний цукор - 1 пакетик Спосіб приготування Тісто: Маргарин і масло розтопити.
    Категория: Випічка | Просмотров: 492 | Добавил: therrint | Дата: 19.06.2010

    Інгредієнти 3 столові ложки вівсяних пластівців 7 ст. ложек житнього борошна 7 ст. ложок пшеничного борошна 1/2 чайної ложки соди, погасити 1/2 стакана кефіру чи йогурту натурального свіжі або сушені фрукти, горіхи, насіння 1 чайна ложка солі 2 чайні ложки кофейного цукру трохи молока Спосіб приготування Борошно перемішати, додати сіль, цукор, порізані фрукти (я додавала курагу, чорнослив, фініки, інжир, суміш горіхів та кунжутна насіння).
    Категория: Випічка | Просмотров: 490 | Добавил: therrint | Дата: 19.06.2010

    Інгредієнти Борошно житнє або пшеничне 30, яйце 1/2 шт., масло топлене 20, бульйон або молоко 30, м'ясо 80, цибуля ріпчаста 20, перець, сіль. Спосіб приготування З крутого прісного тіста розкочують круглі коржики, діаметром 8-9 см, краї коржиків загинають догори.
    Категория: Випічка | Просмотров: 389 | Добавил: therrint | Дата: 19.06.2010