Інгредієнти 1 упаковка листкового дріжджового тіста
50г. шоколаду
100г. мармеладу
Спосіб приготування Дрібно порізати мармелад і шоколад.
Тісто розкачати, нарізати трикутничками, в кожен трикутничок покласти кілька шматочків мармеладу або шоколаду, і закрутити круасани.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
771
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
19.06.2010
|
Інгредієнти Для тіста
4 яйця
200 гр цукру
1 пачка ванільного цукру
1 пачка пекарського порошку (Backpulver)
200 гр вершків (я брала 30%)
250-300 гр борошна
Щіпку солі
Для крему
4 столові ложки молока
200 гр цукру
125 гр масла вершкового
200 гр платівок мигдалю
Спосіб приготування Всі інгредієнти для тесту змішуємо і добре збиваємо.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
500
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
19.06.2010
|
Інгредієнти Масло сл. - 200г
Маргарин - 200г
Яйця - 5шт
Цукор - 1 стакан
Муки - 4 склянки
Сіль
0,5 ч. л соди, гашеного в оцті
Цукрова пудра - 1 склянка
Вишневий сироп - 1 стакан
Ванільний цукор - 1 пакетик
Спосіб приготування Тісто:
Маргарин і масло розтопити.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
492
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
19.06.2010
|
Інгредієнти 3 столові ложки вівсяних пластівців
7 ст. ложек житнього борошна
7 ст. ложок пшеничного борошна
1/2 чайної ложки соди, погасити 1/2 стакана кефіру чи йогурту натурального
свіжі або сушені фрукти, горіхи, насіння
1 чайна ложка солі
2 чайні ложки кофейного цукру
трохи молока
Спосіб приготування Борошно перемішати, додати сіль, цукор, порізані фрукти (я додавала курагу, чорнослив, фініки, інжир, суміш горіхів та кунжутна насіння).
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
490
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
19.06.2010
|
Інгредієнти Борошно житнє або пшеничне 30, яйце 1/2 шт., масло топлене 20, бульйон або молоко 30, м'ясо 80, цибуля ріпчаста 20, перець, сіль.
Спосіб приготування З крутого прісного тіста розкочують круглі коржики, діаметром 8-9 см, краї коржиків загинають догори.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
389
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
19.06.2010
| |