Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 19 » хлібець
    18:49
    хлібець

    Інгредієнти

    3 столові ложки вівсяних пластівців
    7 ст. ложек житнього борошна
    7 ст. ложок пшеничного борошна
    1/2 чайної ложки соди, погасити 1/2 стакана кефіру чи йогурту натурального
    свіжі або сушені фрукти, горіхи, насіння
    1 чайна ложка солі
    2 чайні ложки кофейного цукру
    трохи молока

    Спосіб приготування

    Борошно перемішати, додати сіль, цукор, порізані фрукти (я додавала курагу, чорнослив, фініки, інжир, суміш горіхів та кунжутна насіння). Додати кефір з содою, перемішати і поступово додавати молоко перемішуючи до густого в'язкого тесту. Обсипати борошном деко викласти тісто додати йому форму і надрізати хрест на хрест. Випікати при температурі 220-240 градусів 40 хвилин або до готовності.
    Категория: Випічка | Просмотров: 490 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0