Главная » 2010 Июнь 19 » хлібець
18:49 хлібець | |
Інгредієнти3 столові ложки вівсяних пластівців7 ст. ложек житнього борошна 7 ст. ложок пшеничного борошна 1/2 чайної ложки соди, погасити 1/2 стакана кефіру чи йогурту натурального свіжі або сушені фрукти, горіхи, насіння 1 чайна ложка солі 2 чайні ложки кофейного цукру трохи молока Спосіб приготуванняБорошно перемішати, додати сіль, цукор, порізані фрукти (я додавала курагу, чорнослив, фініки, інжир, суміш горіхів та кунжутна насіння). Додати кефір з содою, перемішати і поступово додавати молоко перемішуючи до густого в'язкого тесту. Обсипати борошном деко викласти тісто додати йому форму і надрізати хрест на хрест. Випікати при температурі 220-240 градусів 40 хвилин або до готовності. | |
|
Всего комментариев: 0 | |