Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 03
    Спосіб приготування Готове листкове тісто, нарізаємо квадратами або кружальцями, на що бракує часу. Сможете приготувати листкове тісто на мою рецептом прісного листкового тіста або другому. Духовку розігріваємо до 180 гр. На Протвино ставимо догори дном склянки (будь-які жаростійким), на склянку ложім наші квадрати, краї трохи розтягуємо, надаємо форму і відправляємо в духовку хвилин на 20.
    Категория: Випічка | Просмотров: 430 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти 250 гр вершкового масла 200 гр цукру 6 яєць 400 гр борошна 1 пакетик розпушувача 1 чайна ложка цедри лимона 4ст. л. маку 2 стиглих персика 200 гр збитих вершків Спосіб приготування Духовку нагріти до 200 гр. Вершкове масло (розм'якшене) розтерти з цукром, вбити яйця.
    Категория: Випічка | Просмотров: 418 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти Для тіста: 3/4 ст. цукру 1 яйце 1 ч. л. розпушувача 1,5 ст. борошна 1 ст. сметани (молока, ряжанки, кефіру) Для начинки: 200 г вишні без кісточок 100 г малини 2 яблука ********* крохмаль цукрова пудра Спосіб приготування Змішати тісто із зазначених інгредієнтів.
    Категория: Випічка | Просмотров: 581 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти 1. Маргарин - 250гр. 2. Борошно - 1-1,5 скл. 3. Цукор - 0,5 скл. 4. Ванілін щіпку 5. Розпушувач - 1 пач. Для внутренности: 1. Сир 350 - 400гр. 2. Яйця - 1 - 2 шт. 3. Цукор - за смаком Спосіб приготування 1. Муку з маргарином розтираємо і робимо пісочну тесту, потім додаємо туди цукор, ванілін, розпушувач і все перемішуємо.
    Категория: Випічка | Просмотров: 455 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти сир 150г раст масло 6 ст. ложек 1яйцо сто г цукру ванільний цукор розпушувач 300 г борошна Сирна маса скурагой 200 гр. консервовані абрикоси 1 жовток Спосіб приготування сир, масло, яйце, 50 звичайного і ванільний цукор смешать. Просеять борошно сразрихлітелем ізамесіть тісто.
    Категория: Випечка | Просмотров: 506 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти 400 гр. борошна 1 уп. (7 гр) сухих дріжджів 1 ст. ложки оливкової олії 1 ст. ложки солі 240 мл. води Спосіб приготування Мої чоловіки дуже люблять піту! Універсальна річ скажу я Вам. Хочеш їж вприкуску, хочеш поклади в кишеньку будь-яку начинку і ось тобі класний бутерброд.
    Категория: Випічка | Просмотров: 792 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010