Спосіб приготування Готове листкове тісто, нарізаємо квадратами або кружальцями, на що бракує часу. Сможете приготувати листкове тісто на мою рецептом прісного листкового тіста або другому. Духовку розігріваємо до 180 гр. На Протвино ставимо догори дном склянки (будь-які жаростійким), на склянку ложім наші квадрати, краї трохи розтягуємо, надаємо форму і відправляємо в духовку хвилин на 20.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
430
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.06.2010
|
Інгредієнти 250 гр вершкового масла
200 гр цукру
6 яєць
400 гр борошна
1 пакетик розпушувача
1 чайна ложка цедри лимона
4ст. л. маку
2 стиглих персика
200 гр збитих вершків
Спосіб приготування Духовку нагріти до 200 гр. Вершкове масло (розм'якшене) розтерти з цукром, вбити яйця.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
418
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.06.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
3/4 ст. цукру
1 яйце
1 ч. л. розпушувача
1,5 ст. борошна
1 ст. сметани (молока, ряжанки, кефіру)
Для начинки:
200 г вишні без кісточок
100 г малини
2 яблука
*********
крохмаль
цукрова пудра
Спосіб приготування Змішати тісто із зазначених інгредієнтів.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
581
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.06.2010
|
Інгредієнти 1. Маргарин - 250гр.
2. Борошно - 1-1,5 скл.
3. Цукор - 0,5 скл.
4. Ванілін щіпку
5. Розпушувач - 1 пач.
Для внутренности:
1. Сир 350 - 400гр.
2. Яйця - 1 - 2 шт.
3. Цукор - за смаком
Спосіб приготування 1. Муку з маргарином розтираємо і робимо пісочну тесту, потім додаємо туди цукор, ванілін, розпушувач і все перемішуємо.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
455
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.06.2010
|
Інгредієнти сир 150г
раст масло 6 ст. ложек
1яйцо
сто г цукру
ванільний цукор
розпушувач
300 г борошна
Сирна маса скурагой 200 гр.
консервовані абрикоси
1 жовток
Спосіб приготування сир, масло, яйце, 50 звичайного і ванільний цукор смешать. Просеять борошно сразрихлітелем ізамесіть тісто.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
506
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.06.2010
|
Інгредієнти 400 гр. борошна
1 уп. (7 гр) сухих дріжджів
1 ст. ложки оливкової олії
1 ст. ложки солі
240 мл. води
Спосіб приготування Мої чоловіки дуже люблять піту!
Універсальна річ скажу я Вам.
Хочеш їж вприкуску, хочеш поклади в кишеньку будь-яку начинку і ось тобі класний бутерброд.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
792
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.06.2010
| |