Главная » 2010 Июнь 3 » Пиріг з вишнями, яблуками і малиною
19:17 Пиріг з вишнями, яблуками і малиною | |
ІнгредієнтиДля тіста:3/4 ст. цукру 1 яйце 1 ч. л. розпушувача 1,5 ст. борошна 1 ст. сметани (молока, ряжанки, кефіру) Для начинки: 200 г вишні без кісточок 100 г малини 2 яблука ********* крохмаль цукрова пудра Спосіб приготуванняЗмішати тісто із зазначених інгредієнтів. Я брала для цього пирога ряжанку (іншого нічого не знайшлося). Половину тіста вилити у змащену форму і випікати 15 хв. Тим часом приготувати начинку. Вишні обваляти в крохмалі, щоб не так пускали сік під час випікання. Яблука очистити і натерти на тертці. Коли тісто трохи пропечется, викласти вишню і залити невеликою кількістю тесту, пропекти хвилин 10. Потім додати яблука і залити рештою тестом. Випікати до готовності. Я пекла десь близько години при темп. 180 градусів після додавання усіх інгредієнтів. Готовність перевірити зубочисткою. За 5 хвилин до готовності викласти зверху малину. Зверху через ситечко посипати цукровою пудрою.Про рецептіДо речі, розпушувач для тіста я завжди роблю сама. Необхідно змішати з 1 ст. л. соди, крохмалю, 20 г лимонної кислоти і ретельно перемішати. Класти в тісто у вказаному в рецепті кількості. | |
|
Всего комментариев: 0 | |