Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 3 » Пиріг з вишнями, яблуками і малиною
    19:17
    Пиріг з вишнями, яблуками і малиною

    Інгредієнти

    Для тіста:
    3/4 ст. цукру
    1 яйце
    1 ч. л. розпушувача
    1,5 ст. борошна
    1 ст. сметани (молока, ряжанки, кефіру)
    Для начинки:
    200 г вишні без кісточок
    100 г малини
    2 яблука
    *********

    крохмаль
    цукрова пудра

    Спосіб приготування

    Змішати тісто із зазначених інгредієнтів. Я брала для цього пирога ряжанку (іншого нічого не знайшлося). Половину тіста вилити у змащену форму і випікати 15 хв. Тим часом приготувати начинку. Вишні обваляти в крохмалі, щоб не так пускали сік під час випікання. Яблука очистити і натерти на тертці. Коли тісто трохи пропечется, викласти вишню і залити невеликою кількістю тесту, пропекти хвилин 10. Потім додати яблука і залити рештою тестом. Випікати до готовності. Я пекла десь близько години при темп. 180 градусів після додавання усіх інгредієнтів. Готовність перевірити зубочисткою. За 5 хвилин до готовності викласти зверху малину. Зверху через ситечко посипати цукровою пудрою.

    Про рецепті

    До речі, розпушувач для тіста я завжди роблю сама. Необхідно змішати з 1 ст. л. соди, крохмалю, 20 г лимонної кислоти і ретельно перемішати. Класти в тісто у вказаному в рецепті кількості.
    Категория: Випічка | Просмотров: 582 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0