Главная » 2010 Июнь 3 » Маковий пиріг з персиками
19:24 Маковий пиріг з персиками | |
Інгредієнти250 гр вершкового масла200 гр цукру 6 яєць 400 гр борошна 1 пакетик розпушувача 1 чайна ложка цедри лимона 4ст. л. маку 2 стиглих персика 200 гр збитих вершків Спосіб приготуванняДуховку нагріти до 200 гр. Вершкове масло (розм'якшене) розтерти з цукром, вбити яйця. Додати борошно з розпушувачем і цедрою, потім за рецептом потрібно розвести тісто 5 ст. л. молока, але я обійшлася без молока. 1 \ 3 тіста перемішати з маком і викласти в кондитерський мішечок із круглою насадкою.Останнє тісто викласти рівним шаром на лист, що вистилається папером для випікання. Зверху видавити грати з тіста з маком. У кожну клітину покласти персики в оригіналі (абрикоси) і злегка втиснути в тісто. Пиріг випікати 40 хвилин, але я робила на весь лист, так як мені треба було швидко що то спекти і мені вистачило 15 хвилин. Остудити, прикрасити маком і збитими вершками. Смачного! Про рецептіЯ попередньо мак заливала окропом на 10 хвилин (так як дитина не обожать если він на зубах хрумтить), потім воду зливала, але все одно виявилося рідкуватий тому цього разу грати не видно. | |
|
Всего комментариев: 0 | |