Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 3 » Маковий пиріг з персиками
    19:24
    Маковий пиріг з персиками

    Інгредієнти

    250 гр вершкового масла
    200 гр цукру
    6 яєць
    400 гр борошна
    1 пакетик розпушувача
    1 чайна ложка цедри лимона
    4ст. л. маку
    2 стиглих персика
    200 гр збитих вершків

    Спосіб приготування

    Духовку нагріти до 200 гр. Вершкове масло (розм'якшене) розтерти з цукром, вбити яйця. Додати борошно з розпушувачем і цедрою, потім за рецептом потрібно розвести тісто 5 ст. л. молока, але я обійшлася без молока. 1 \ 3 тіста перемішати з маком і викласти в кондитерський мішечок із круглою насадкою.
    Останнє тісто викласти рівним шаром на лист, що вистилається папером для випікання. Зверху видавити грати з тіста з маком. У кожну клітину покласти персики в оригіналі (абрикоси) і злегка втиснути в тісто. Пиріг випікати 40 хвилин, але я робила на весь лист, так як мені треба було швидко що то спекти і мені вистачило 15 хвилин. Остудити, прикрасити маком і збитими вершками.
    Смачного!

    Про рецепті

    Я попередньо мак заливала окропом на 10 хвилин (так як дитина не обожать если він на зубах хрумтить), потім воду зливала, але все одно виявилося рідкуватий тому цього разу грати не видно.
    Категория: Випічка | Просмотров: 419 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0