Главная » 2010 Июнь 3 » Домашній хліб - Піта.
18:40 Домашній хліб - Піта. | |
Інгредієнти400 гр. борошна1 уп. (7 гр) сухих дріжджів 1 ст. ложки оливкової олії 1 ст. ложки солі 240 мл. води Спосіб приготуванняМої чоловіки дуже люблять піту!Універсальна річ скажу я Вам. Хочеш їж вприкуску, хочеш поклади в кишеньку будь-яку начинку і ось тобі класний бутерброд. До того ж пита некалорійного. Пропоную мій варіант приготування піти. Отже. Змішати борошно, дріжджі й сіль. Додати воду і масло. Вимісити. Дати підійти близько години. Обмять, розділити на порції. Кожну розкачати в корж. Викласти на деко, накрити рушником і залишити на 10-15 хвилин. Випікати в розігрітій духовці (200 гр) 6-8 хв. ШВИДКО! СМАЧНО!! Приготуйте і Ви! Смачного! | |
|
Всего комментариев: 0 | |