Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 19 » Пиріг Миндальная
    19:14
    Пиріг Миндальная

    Інгредієнти

    Для тіста
    4 яйця
    200 гр цукру
    1 пачка ванільного цукру
    1 пачка пекарського порошку (Backpulver)
    200 гр вершків (я брала 30%)
    250-300 гр борошна
    Щіпку солі
    Для крему
    4 столові ложки молока
    200 гр цукру
    125 гр масла вершкового
    200 гр платівок мигдалю

    Спосіб приготування

    Всі інгредієнти для тесту змішуємо і добре збиваємо. Виливаємо тісто у форму покриту папером для випічки. Випікаємо при температурі 200-220 градусів 10 хвилин.
    В цей час готуємо крем. Розтопити масло, додати молоко та цукор. Як цукор розчинитися додати мигдаль. Все добре перемішати. Дістати бісквіт з духовки і вилити крем на бісквіт.
    Випікати ще хвилин 10 до готовності.
    Смачного!

    Про рецепті

    Если гості на порозі можна спекти ось такий швидкий і дуже смачний пиріг з мигдалем.
    Категория: Випічка | Просмотров: 500 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0