Главная » 2010 Июнь 19 » Пиріг Миндальная
19:14 Пиріг Миндальная | |
ІнгредієнтиДля тіста4 яйця 200 гр цукру 1 пачка ванільного цукру 1 пачка пекарського порошку (Backpulver) 200 гр вершків (я брала 30%) 250-300 гр борошна Щіпку солі Для крему 4 столові ложки молока 200 гр цукру 125 гр масла вершкового 200 гр платівок мигдалю Спосіб приготуванняВсі інгредієнти для тесту змішуємо і добре збиваємо. Виливаємо тісто у форму покриту папером для випічки. Випікаємо при температурі 200-220 градусів 10 хвилин.В цей час готуємо крем. Розтопити масло, додати молоко та цукор. Як цукор розчинитися додати мигдаль. Все добре перемішати. Дістати бісквіт з духовки і вилити крем на бісквіт. Випікати ще хвилин 10 до готовності. Смачного! Про рецептіЕсли гості на порозі можна спекти ось такий швидкий і дуже смачний пиріг з мигдалем. | |
|
Всего комментариев: 0 | |