Главная » 2010 Июнь 19 » Перепечі
18:48 Перепечі | |
ІнгредієнтиБорошно житнє або пшеничне 30, яйце 1/2 шт. , масло топлене 20, бульйон або молоко 30, м'ясо 80, цибуля ріпчаста 20, перець, сіль.Спосіб приготуванняЗ крутого прісного тіста розкочують круглі коржики, діаметром 8-9 см, краї коржиків загинають догори. Вироби подпекают в духовці, наповнюють начинкою, знову ставлять в духовці, через 2-3 хвилин змазують топленим маслом і випікають до готовності. Начинку готують так: обсмажений злегка остиглий м'ясний фарш з баранини або свинини з додаванням цибулі, солі, перцю розводять омлетной масою, приготовленої з збитого яйця з бульйоном або молоком. Подають гарячими. | |
|
Всего комментариев: 0 | |