Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 19 » Перепечі
    18:48
    Перепечі

    Інгредієнти

    Борошно житнє або пшеничне 30, яйце 1/2 шт. , масло топлене 20, бульйон або молоко 30, м'ясо 80, цибуля ріпчаста 20, перець, сіль.

    Спосіб приготування

    З крутого прісного тіста розкочують круглі коржики, діаметром 8-9 см, краї коржиків загинають догори. Вироби подпекают в духовці, наповнюють начинкою, знову ставлять в духовці, через 2-3 хвилин змазують топленим маслом і випікають до готовності. Начинку готують так: обсмажений злегка остиглий м'ясний фарш з баранини або свинини з додаванням цибулі, солі, перцю розводять омлетной масою, приготовленої з збитого яйця з бульйоном або молоком. Подають гарячими.
    Категория: Випічка | Просмотров: 389 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0