Главная » 2010 Июнь 6 » біляші з млинцевої борошна
19:05 біляші з млинцевої борошна | |
Інгредієнти4 склянки млинцевої борошна, 3 склянки молока (гарячого), сто гр. жиру для смаження, 500 гр. м'яса, сільСпосіб приготування1) 4 ст. млинцевої борошна (без верху) змішати з 2 ст. гарячого молока, додати ще склянку гарячого молока, знову перемішати2) Тісто брати столовою ложкою, відразу класти в борошно, катати з неї булочки 3) Кожну булочку приплюснути і на середину покласти десертну ложку фаршу (з м'яса і солі), оформити краю як у ватрушки (щоб фарш не випав) 4) покласти беляш на сковорідку з жиром розігрітим фаршем вниз. Если беляш підрум'янюється, перевернути його на інший бік і обсмажити на слабкому вогні Про рецептіБабуся моєї подруги використовувала кулінарний жир, а я маргарин "Пампушка". Цей рецепт я дізналася, если мені було 16 років і ось вже протягом довгого часу їм ні-ні та й скористаюся. Часу приготування не вказую, так як мені здається, що всі готуватися дуже швидко, та й складати на тарілочку гарячі беляшікі я не успеваю. В великої сім'ї не счелкают . . . | |
|
Всего комментариев: 0 | |