Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 6 » біляші з млинцевої борошна
    19:05
    біляші з млинцевої борошна

    Інгредієнти

    4 склянки млинцевої борошна, 3 склянки молока (гарячого), сто гр. жиру для смаження, 500 гр. м'яса, сіль

    Спосіб приготування

    1) 4 ст. млинцевої борошна (без верху) змішати з 2 ст. гарячого молока, додати ще склянку гарячого молока, знову перемішати
    2) Тісто брати столовою ложкою, відразу класти в борошно, катати з неї булочки
    3) Кожну булочку приплюснути і на середину покласти десертну ложку фаршу (з м'яса і солі), оформити краю як у ватрушки (щоб фарш не випав)
    4) покласти беляш на сковорідку з жиром розігрітим фаршем вниз. Если беляш підрум'янюється, перевернути його на інший бік і обсмажити на слабкому вогні

    Про рецепті

    Бабуся моєї подруги використовувала кулінарний жир, а я маргарин "Пампушка". Цей рецепт я дізналася, если мені було 16 років і ось вже протягом довгого часу їм ні-ні та й скористаюся. Часу приготування не вказую, так як мені здається, що всі готуватися дуже швидко, та й складати на тарілочку гарячі беляшікі я не успеваю. В великої сім'ї не счелкают . . .
    Категория: Випічка | Просмотров: 461 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0