Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 6 » Гатлакли (листковий коржик)
    19:04
    Гатлакли (листковий коржик)

    Інгредієнти

    Борошно пшеничне 110, вода 40, масло вершкове 30, масло бавовняне 25, сіль.

    Спосіб приготування

    Круте тісто, замішані як для локшини, розгортають у корж діаметром 18 см, змащують маслом, не зачіпаючи краю, потім скачують, перекручують, кінці стискають і ком здавлюють у вигляді коржики величиною з чайне блюдце і смажать у фритюрі.
    Категория: Випічка | Просмотров: 427 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0