Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 6 » торт Книжка
    18:50
    торт Книжка

    Інгредієнти

    260гр. сахара
    180гр. борошна
    2 пакетики ванільного пудингу
    1щепотка солі
    3 пакетика ваніліну
    какосовая стружка 50гр (обсмажена)
    Крем
    пудинг ванільний (який не варитися)
    молоко 500 мл
    сахар. пудра 100гр
    200гр слів. масла
    абрикоси або персики з компоту ',

    Спосіб приготування

    білок відокремити від жовтка
    білок збити в піну з сіллю
    в жовток додати цукор, збити
    потім додати борошно з пудингом (борошно перемішати з пудингом)
    і Какос
    тісто вилити у форму і випікати
    180град. 45мінут
    Крем
    пудинг збити з молоком і пудрою, додати масло і збити до пишної маси
    коржі просочити сиропом з компоту
    викласти фрукти і крем
    прикрасити мастикою або кремом
    Категория: Випічка | Просмотров: 430 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0