Главная » 2010 Июнь 6 » торт Книжка
18:50 торт Книжка | |
Інгредієнти260гр. сахара180гр. борошна 2 пакетики ванільного пудингу 1щепотка солі 3 пакетика ваніліну какосовая стружка 50гр (обсмажена) Крем пудинг ванільний (який не варитися) молоко 500 мл сахар. пудра 100гр 200гр слів. масла абрикоси або персики з компоту ', Спосіб приготуваннябілок відокремити від жовткабілок збити в піну з сіллю в жовток додати цукор, збити потім додати борошно з пудингом (борошно перемішати з пудингом) і Какос тісто вилити у форму і випікати 180град. 45мінут Крем пудинг збити з молоком і пудрою, додати масло і збити до пишної маси коржі просочити сиропом з компоту викласти фрукти і крем прикрасити мастикою або кремом | |
|
Всего комментариев: 0 | |