Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 22 » Пиріг з сиром
    18:46
    Пиріг з сиром

    Інгредієнти

    200 гр. маргарину
    3 яйця
    2 склянки цукру
    400 гр. сметани
    5 склянок борошна
    1 ч. ложка розпушувача
    1 кг. Сиру
    ізюм
    Глазур:
    4 ст. ложки какао
    4 ст. ложки сметани
    30 гр. слив. Масло
    6 ст. ложок сахарa

    Спосіб приготування

    200 гр. маргарину розтерти з трьома жовтками, додати 1 склянку цукру, знову розтерти.
    покласти сметану, всипати 3 склянки борошна, розпушувач і все гарненько розмішати.
    потім ще всипати 2 склянки борошна. добре замісити тісто (руками не м'яти).
    розділити тісто на 2 частини, розкачати 1 част тісто.
    сир змішати із заздалегідь збитими трьома білками й 1 склянкою цукру, додати не багато родзинок.
    потім викласти начинку на розкатане тісто і закрити другою половиною тіста.
    тісто проколоти виделкою і пекти спочатку 30 хвилин на середньому вогні (150 °), потім 30 хвилин на повільному вогні (сто °).
    за 20 хвилин до закінчення випічки підготувати глазур.
    змішати сметану, какао і цукор.
    Варити на повільному вогні близько 15 хв, безперервно помішуючи.
    Потім додати вершкове масло і варити все 3-4 хв.
    Глазур остудити.
    Зверху пиріг прикрасити глазур'ю.

    Про рецепті

    я тісто на 30 хв. в морозилку кладу, тоді його легше розкачати. цього разу я робила без глазурі, посипали просто шоколадом, теж смачно.
    Категория: Випічка | Просмотров: 531 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0