Главная » 2010 Апрель 15 » Булочки з курочкою і фісташками.
19:04 Булочки з курочкою і фісташками. | |
ІнгредієнтиБорошно 350-400 гр.Дріжджі 20 гр. Вершкове масло 50 гр. Кефір 250 гр. Молоко 4 ст/ложки. Фісташки 2 ст/ложки. Курка відварна сто-150 гр. Яйце 1 шт. і 1 жовток. Сіль 0,5 ч/ложки. Щіпка цукру. Спосіб приготуванняЗмішати дріжджі з молоком і цукром.Замісити тісто, змішавши кефір, борошно, дріжджі, вершкове масло (м'яке), 1 яйце і сіль. Все добре перемішати і залишити на 1,5-2 години в теплому місці . . . накривши рушником. Відварити курку в підсоленій воді. Далі нарізати курку дрібніші і змішати з очищеними фісташками. У тісто додати м'ясо курки з горішками і вимісити. Вистелити у форму для запікання папір (у мене її не було) і розігріти духовку. Сформувати кульки . . . у мене їх вийшло 12 штук. Викласти їх на папір або просто у форму з антипригарним покриттям. Накрити форму рушником і залишити ще на 20-30 хвилин. Змазати булочки жовтком, збитим з 2-ма ст/ложками води. Випікати булочки на середньому вогні протягом 25-30 хвилин, при цьому помістивши в духовку ємність з водою на нижній рівень. Булочки готові . . . УРА!!! СМАЧНОГО! Про рецептіСветик, величезне спасибі за черговий доступний і приголомшливий рецепт! Діти замучали мене запитаннями . . . "МАТЬ . . . НУ ЕСЛИ? НУ ЕСЛИ БУДЕ ГОТОВО ??????" Ой, ну жах якийсь! Булочки - СУПЕР !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |