Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 13
    Інгредієнти 6 яблук 200г масла вершкового 1 ст манки 1ст борошна 1ст цукру Спосіб приготування змастити високий протвень вершковим маслом натерти в нього на крупній тертці 6 кислих яблук (можна зі шкіркою) рівномірно розподілити . . . . змішати в рівних кількостях цукор, борошно, манку і посипати сумішшю яблука так, щоб вони були покриті узким шаром рівномірно придавлює і розрівнювати не потрібно!
    Категория: Випічка | Просмотров: 819 | Добавил: therrint | Дата: 13.04.2010

    Ингридиенты Куриное филе - 300 г Макаронные изделия (у меня фузилли) - 250 г Брюссельская капуста - сто г Лук репчатый - 1 шт Чеснок - 2-3 зубчика Сельдерей черешковый - 1-2 черешка Белые грибы - 50 г Сливки 10% - 50 г Сыр Горгонзолла - 50 г соль, перец по вкусу растительное масло для обжаривания Метод приготовления Куриное филе нарезать тонкими полосами.
    Категория: Главные блюда | Просмотров: 301 | Добавил: therrint | Дата: 13.04.2010

    Інгредієнти 3 яйця, 7 столових ложок цукру, сто г гіркого шоколаду, 75 г маргарину, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, 200г свіжої або замороженої вишні, 9 столових ложок борошна. Для помадки: 7 столових ложок цукру, 70г води, 1 столова ложка какао. Спосіб приготування Яйця з цукром збиваємо міксером до білої пишної маси.
    Категория: Випічка | Просмотров: 515 | Добавил: therrint | Дата: 13.04.2010