Інгредієнти 200 гр. мукі;
130 мл. теплой газованої води;
1,5 ч. л. солі;
5 гр. сухіх дріжджів;
1 ч. л. сахарного піску;
1 ст. л. олівкового масла;
80 гр. моцарелли;
сто копченої сьомги;
50 гр. свежего щавлю;
оливкова олія.
Спосіб приготування Дріжджі розвести в невеликій кількості теплої газованої води, додати цукор і дати настоятися 10 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
409
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.04.2010
|
Інгредієнти для тесту
8 жовтків
1 ст. сахара
200г маргарину
1 ч. л. соди
ваніль, трохи солі борошна
для безе
8 білків
1. 5 ст. сахара
джем, 2ст. л. какао
Спосіб приготування 1. Жовтки + цукор збити, дабавіть масло, соду, ваніль, солі, борошна стільки, щоб тісто було густим.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
363
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.04.2010
|
Інгредієнти ТІСТО:
цукор-80гр
масло слів. /маргарін-80гр
яйця-2шт
борошно-120гр
разрихлітель-1/3ч. л.
ванілін
СУФЛЕ:
цукор-450гр
вода-270гр
агар-агар-1ч. л. з гіркою
масло слів. -200гр
сгущ. молоко-100гр
білки-3шт
лім. кіслота-на кінчику ножа
кава розчинна-1, 5ч.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
467
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.04.2010
|
Ингридиенты Фиде индейки - 300 г
Яблоко - 2 шт.
Лук - 2 шт.
Лук-порей - 1 ствол
Вино белое - 1/2 стакана
Йогурт - 150 г (у меня был со вкусом персика)
Сыр - 50 г
Яйцо - 1 шт.
Метод приготовления Филе индейки вымыть, нарезать соломкой, посолить, поперчить и обжарить, сок от жарки слить, а филе переложить на противень либо в форму.
|
Ингридиенты спагетти 10 (6`-8`) – 150 г, у меня "Stella"
вода питьевая – 3 л
соль морская – по вкусу
масло растительное высокотемпературное - а кстати много. Поначалу вылил пару столовых ложек, но - куда там! Спагетти так забирают масло, наверняка ещё два раза по столько добавлял
чеснок – пара зубчиков
кальмары (шупальца с головами) – сто г
петрушка – приблизительно треть пучка.
| |