Ингридиенты Грибы сушеные - 2 части
Сало свежее - 1 часть
Либо
Грибы сушеные - 1 часть
Свинина жирная - 1 часть
Говядина - 1 часть
Соль
Перец
Метод приготовления Есть совсем много рецептов пельменей, точнее внутренностей для пельменей, и, думаю, тот рецепт, что я сейчас размещу, может быть, уже есть у кого-то в «копилочке», но я за всю свою жизнь попробовала схожее блюдо лишь у собственной свекрови, потому решила, что оно не очень распространено и хочу поделиться с Вами.
|
Інгредієнти 1 яйце
1 стакан цукрового піску
1 стакан кефіру
1 ч. л. соди (негашеним)
1 склянка борошна
варення, згущене молоко або будь-який крем на Ваш смак для прошарку
Спосіб приготування Збити яйце з цукром, додати кефір, соду і борошно, збити ще раз.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
425
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
15.04.2010
|
Інгредієнти Борошно 350-400 гр.
Дріжджі 20 гр.
Вершкове масло 50 гр.
Кефір 250 гр.
Молоко 4 ст/ложки.
Фісташки 2 ст/ложки.
Курка відварна сто-150 гр.
Яйце 1 шт. і 1 жовток.
Сіль 0,5 ч/ложки.
Щіпка цукру.
Спосіб приготування Змішати дріжджі з молоком і цукром.
Категория:
Випечка
|
Просмотров:
424
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
15.04.2010
|
Інгредієнти Тісто:
2 склянки борошна,
1 пачка маргарину,
4 жовтки, відварені в круту,
3 ложки сметани,
0,5 чайної ложечки соди,
1 чайна ложка оцту.
Глазур:
1 склянка цукру
10 столових ложок молока
3 чайні ложки какао
30 гр. вершкового масла
300 гр. вафель
Спосіб приготування У миску висипаємо борошно, додаємо розтоплений маргарин, туди ж додаємо відварені в круту яєчні жовтки, які растераем з 3 ложками сметани, додаємо соду гашене оцтом, формуючи кульки.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
425
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
15.04.2010
| |