Інгредієнти Пісочне тісто:
2 склянки борошна
0,5 склянки сметани
склянка цукру
сто-125 г масла або маргарину
0,5 ч. л. соди, погашеної оцтом.
Внутренность - свіжа полуниця.
желатин
Спосіб приготування Тісто скачати у вигляді кулі і на 40 хвилин поставить в холодильник.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
356
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
17.04.2010
|
Ингридиенты Цыплята некрупные приблизительно по 0,5кг
Картофель 6-7 больших
Морковь 1 большая
Лук-репка 2шт
Смесь прованских травок, лавровый лист, перец белый и темный молотый
Соль
Сливочное масло 120гр.
Масло растительное для пассерования лука, моркови и обжарки цыплят
Метод приготовления Цыплят помыть нарезать некрупными кусочками, обжарить в маленьком количестве растительного масла.
|
Ингридиенты куриное филе 1 шт
картофель 1 шт средняя
яйцо 1 шт
мука 2 ст.ложки
укроп
соль
перец
Способ приготовления Вкусно!!!
Похоже на драник с куриной начинкой!!
Итак!!!
Филе порезать на порции и отбить.
Картофель почистить, натереть на крупной терке, посолить и оставить на 5 минут.
|
Інгредієнти для тіста:
200 мл мінеральної води з газом
350 гр борошна
30 мл оливкової олії
1 ч л сухих дріжджів
1 ч л цукру
1/2 ч л солі
для внутренности:
300 гр цукіні (або юного кабачка)
біла частина стебла цибулі порею
сто гр анчоусів в олії
сіль-цукор-перець
Спосіб приготування Розводимо дріжджі в теплій мінералці з додаванням цукру і невеликої кількості борошна, даємо набрякнути хвилин 10, поступово підмішує що залишилася, борошно, наприкінці додавши оливкове масло і соль.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
354
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
17.04.2010
| |