Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 30
    Інгредієнти яйце 3 шт великі молоко півсклянки фарш м'ясний тісто як на чебуреки цибуля ріпчаста вершкове масло борошно сіль, перець зелень Спосіб приготування є таке удмуртської страва . . . але у нього зовсім інше тісто та й робиться воно в духовці .
    Категория: Випічка | Просмотров: 276 | Добавил: therrint | Дата: 30.04.2010

    Ингридиенты Фарш говяжий - 300 г Чеснок – 3 зубчика. Лук - 1 шт. Картофель - 7-8 шт. Яйцо - 1 шт. Соль, перец Мука Молоко Сыр жестких видов – 300 г Метод приготовления Отварить картофель. Сделать пюре на молоке. В пюре можно добавить еще натертый сыр.
    Категория: Главные блюда | Просмотров: 461 | Добавил: therrint | Дата: 30.04.2010

    Інгредієнти ТІСТО: 150гр меду 150гр слів. масла 100гр цукру 1ст. л. (без гірки) соди 600гр борошна 4 яйця КРЕМ 1: масло вершкове-300гр молоко сгущ. вареное-400гр КРЕМ 2: сметана від 30% і вище-300гр цукрова пудра-100гр мед-2ст. л. чорнослив-скільки не шкода :-) ДЛЯ ДЕКОРУ: шоколад чорний мигдаль кешью цукрова пудра Спосіб приготування Тісто: мед + мастило + цукор --- нагріти до розчинення сахара.
    Категория: Випічка | Просмотров: 769 | Добавил: therrint | Дата: 30.04.2010

    Інгредієнти Масло вершкове 200, бринза 200, борошно 200, джем 200. Спосіб приготування збивають вершкове масло, додають подрібнену овечу бринзу і борошно і розгортають тісто в пласт товщиною 0,5 см. Вирізають з тіста склянкою гуртки, з'єднують їх попарно яких-небудь джемом і випікають на деку в духовці .
    Категория: Випічка | Просмотров: 455 | Добавил: therrint | Дата: 30.04.2010